Andreea Mantea face un anunț neașteptat! Ce se întâmplă cu Kinga: Vreau să vorbesc cu Robert. Urmăriți o nouă ediție plină de suspans ”Casa iubirii” vineri, 22 aprilie 2022, de la 10:00 și de la 17:00, la Kanal D

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 25 iul 2022, 14:47
Foto(4)

Tensiunile dintre Kinga și Radu ating cote maxime în ediția de vineri a emisiunii ”Casa Iubirii”. Ce spune tânărul despre cea care ar fi urmat să-i devină iubită?

Radu rupe tăcerea și dă cărțile pe față despre Kinga. Ce spune concurentul despre cea care i-a făcut ochi dulci în  ”Casa Iubirii”?

Radu rupe tăcerea: Singură se face nefericită

Kinga și Radu au avut o afinitate unul pentru celălalt încă de când au intrat în ”Casa Iubirii”. Deși apropierea dintre ei părea că va duce la o relație, se pare că situația s-a schimbat radical după aproape trei săptămâni de când sunt în competiție.

”Da, tu nu ți-ai pus un semn de întrebare că ea plânge aiurea de câteva zile”, l-a întrebat Robert pe Radu.

Kinga pare că trece printr-o perioadă destul de dificilă, iar acest lucru este extrem de vizibil, ieșirile ei nervoase și lacrimile vărsate în cadrul emisiunii lasă loc de multe interpretări. 

”Nu o fac eu nefericită, singură se face nefericită”, a

spus Radu despre Kinga.

Kinga regretă că s-a apropiat prea mult de Radu și este foarte afectată de acest lucru.

”Cred că m-am apropiat prea mult. Cred că nu trebuia să fac ce simt...Cu el nu mă pot deschide”, a spus Kinga.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Întrebat de Corina dacă se vede pe viitor cu Kinga afară, Radu a răspuns foarte prompt.

”După ziua de astăzi, nu prea”, a spus Radu.

Citeste si: EXCLUSIV! Bianca Mitroi, adevărul despre relația cu Kinga de la Casa Iubirii. Mesajul dur al concurentei eliminate: "Nu mușca mâna care te hrănește!"

Andreea Mantea face un anunț important

Andreea Mantea a anunțat că trebuie să facă un anunț important. Concurenții au rămas mască când au auzit, iar Kinga a izbucnit isteric în lacrimi și a cerut să-l vadă pe Robert.

”Vreau să vorbesc, vă rog, cu Robert”, a spus Kinga extrem de afectată de situație.

Urmăriți o nouă ediție a emisiunii ”Casa Iubirii” mâine, de la 10:00, la Kanal D.

Citeste si: Corina a plecat în lacrimi din Casa Iubirii! Ce s-a întâmplat cu concurenta în timpul emisiunii. Andreea Mantea i-a dat undă verde să iasă din casă