Andreea Mantea, hot de buzunare la nunta! Aceasta si-a pus in valoare farmecele feminine pentru a intra in posesia cat mai multor bani! Iata la ce tertipuri a apelat diva ca sa il invinga pe Bursucu

Editor: Bogdan Mihai Autor: D.I.
Actualizat: 27 mar 2017, 22:20

Simtind ca este momentul propice sa il invinga pe Bursucu, dupa multele infrangeri suferite, Andreea Mantea a recurs la mai multe siretlicuri pentru a strange cele mai multe daruri.

In speranta ca de aceasta data va fi invingatoare la capitolul zestre acumulata pentru miri, Andreea Mantea a apelat la diverse tertipuri. Vedeta s-a orientat catre unul dintre cei mai bogati invitati, nasul mare, crezand ca acesta ii va ceda o suma mare de bani, dar si bijuterii din aur.

"Vai, da ce bratara frumoasa! In viata mea nu am vazut bratara asa frumoasa! Nasule, da ce mana puternica ai si ce degete ai, nasule! Asa mana de barbat puternic! Nasule, da ce ai prin buzunare de stau asa umflate? Nasule, asa fund bombat n-am vazut

in viata mea, mergi la sala, nasule? Bursucule, uite ce culoare frumoasa au banii astia!", a exclamat Andreea.

Desi credea ca nasul mare ii va oferi doar ei bani pentru lada de zestre a mirilor, Andreea Mantea a fost socata sa vada ca si Bursucu a primit o suma consistenta. Vezi cum a actionat Bursucu pentru a surprinde si de aceasta data pe colega lui.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

##VIDEO164627##

 

Taguri:

Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.