Andreea Mantea îi dă testul suprem lui Robi! „O trimit pe Virginia la un date cu alt băiat”. Aflați cum va reacționa concurentul în noul episod din „Casa iubirii” de duminică, 12 mai, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 11 mai 2024, 21:00

În ediția de duminică a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Andreea Mantea îl va testa pe Robi în privința Virginiei.

În ediția de duminică a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, prezentatoarea îi testează gelozia lui Robi când vine vorba de Virginia.

Andreea Mantea îi dă testul suprem lui Robi

În gala de mâine, 12 mai 2024, Robi își afirmă speranțele că Virginia va vedea cum este el cu adevărat și va declara că nu vrea să forțeze nimic din ce se întâmplă între ei.

Citește și: Roberta nu își mai poate stăpâni lacrimile, iar concurenții își ridică semne de întrebare: „De ce plângi, că nu a fost Robi interesat de tine?”

„Vreau să mă vadă așa cum sunt eu, și să nu încerc să-i schimb părerea așa (n.r.: ca prin magie), să pară că e forțat”, va declara Robi.

Andreea Mantea îi va pune gelozia la test lui Robi, astfel că prima dată îl va întreba ce părere ar avea dacă Virginia ar merge la un date cu un alt băiat. Robi a declarat că este liberă să facă ce vrea și că nu are probleme, motiv pentru care Andreea Mantea a trecut la fapte și a făcut anunțul care a surprins pe toată lumea.

„Să rezolvăm această situație. O trimit pe Virginia la un date cu alt băiat”, va spune Andreea Mantea.

Citește și: Cât de frumoasă este mama Robertei de la “ Casa iubirii”. Cele două seamănă ca două picături de apă

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Deși Robi declară că nu are nimic împotrivă, rămâne de văzut cum va reacționa când Virginia va merge la date și cine este băiatul cu care va avea parte de această interacțiune.

Rebecca dă de pământ cu Sebastian

Pentru că este gală, concurenții își vor exprima voturile. Julia îl va vota pe Sebastian, asemenea și Rebecca, care își va justifica votul prin faptul că nu-l consideră pe Sebastian un bărbat educat.

Concurenta mai declară, de asemenea, că nu o interesează de cunoașterea dintre el și Roberta.

„Nu mă interesează că are cunoaștere, nu mă interesează că se înțeleg bine. Este un băiat care nu știe să se comporte cu o fată, cum a făcut cu mine”, va spune Rebecca.

Și băieții își vor exprima voturile, iar Bogdan de data aceasta o va alege pe Andreea, deoarece vede că nu-și găsește locul aici, în competiție.

„Nu am nimic personal cu tine, dar am observat că nu te simți atât de confortabil să fii aici”, spune Bogdan.

Ce se întâmplă mai departe aflați duminică, 12 mai 2024, în gala din „Casa iubirii”, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.