Andreea Mantea, in lacrimi! Emotionata de gestul unui tata pentru fiica sa, prezentatoarea TV a izbucnit in lacrimi. Iata ce cuvinte au sensibilizat-o

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:21

Aflata in cautarea dragostei, Andreea Mantea a trait emotii profunde ascultand povestea de iubire a Isabelei

Ascultand povestea unui tata implinit care a luptat pentru fericirea fiicelor lui, Andreea Mantea s-a emotionat. Prezentatoarea TV i-a cerut sa ii povesteasca cum si-a asumat rolul de Cupidon pentru fiica lui.

Barbatul a marturisit ca in urma cu cateva luni, a fost la un pas sa dispara din viata fiicelor sale, din cauza unui accident cumplit si acest lucru l-a determinat sa lupte si mai mult pentru fericirea fetelor lui.

Vizibil emotionata de ambitia cu tatalui care a militat pentru ca fiica lui sa isi gasesca alesul potrivit, Andreea i-a cerut acestuia sa ii poarte si ei noroc pentru a-si gasi sufletul pereche.
"Ma mai uit o data la verighetele astea, poate imi poarta si mie noroc! Daca d-voastra ati facut-o pe Cupidonul, poate cine stie, o faceti si pentru mine astazi!", a spus Andreea.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Incurajarile si cuvintele frumoase despre dragoste rostite de tatal cu ochii in lacrimi, au sensibilizat-o pe Andreea Mantea, care a dat frau liber emotiilor si a izbucnit in lacrimi. Iata cum a reactionat vedeta la predictiile primite.

##VIDEO165047##

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.