Andreea Mantea, in lacrimi in fata lui Teo! "Nici macar o data nu ma lasa sa castig! Sa zica si el 'nu ma mai lupt, s-o las pe ea ca e domnisoara'"

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 22:34

Frumoasa prezentatoare Kanal D s-a plans ca Bursucu', partenerul ei de emisiune, castiga in fiecare editie "Se striga darul".

Andreea Mantea a venit, vineri, in platoul emisiunii Teo Show pentru a vorbi despre show-ul pe care il gazduieste alaturi de Bursucu'. "Ce cauta ma aici, in fiecare sambata imi mananca nuntile, creierii!", a exclamat acesta.

"N-are putina bunatate in el, nici macar o data nu ma lasa sa castig!", i-a spus Andreea lui Teo iar Bursucu' a izbucnit: "Scorpia asta care nenoroceste barbatii..." Uite cum si-a sustinut acesta afirmatiile dure:

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.