Andreea Mantea, in lacrimi! Prezentatoarea TV nu a mai putut rezista si a izbucnit in plans in direct

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 21:52

Durerea unei mame poate fi inteleasa doar de o mama. Acelasi lucru s-a intamplat si in timpul editiei de marti seara a emisiunii "Wowbiz", atunci cand Andreea Mantea a izbucnit in plans chiar in timp ce prezenta emisiunea.

In platoul show-ului de noapte au fost invitati Honey si Raluca, un cuplu care a avut ghinionul sa isi piarda la nastere copilul, dar si sansa de a mai deveni vreodata parinti. Cei doi au venit pe canapeaua de la WOWbiz si si-au prezentat in exclusivitatea povestea lor traumatizanta.


Andreea Mantea nu a ramas indiferenta in fata suferintei acestei mame, care si-a pierdut nu doar copilul, dar si uterul, din cauza neglijentei medicilor.
Mama si ea, la randul ei, Andreea Mantea a empatizat exterm de mult cu Raluca, pana cand emotiile au napadit-o, iar lacrimile au ajuns greu de controlat.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"E dureros.

Nu am fost in locul ei, dar vazand aceste lucruri iti inteleg durerea, Si nu sunt singura. Cred ca toate mamele din aceste tara iti inteleg durerea si revolta. E Imi doresc din tot sufletul si am sa ma rog sa se faca dreptate. Sa se faca lumina in acest caz si sa se ajunga la o ancheta", a spus, cu lacrimi pe obraz, Andreea Mantea.( sursa wowbiz.ro)

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.