Andreea Mantea in rol de “Sfarma-Piatra”! Aceasta s-a urcat intr-un excavator si a plecat in cautarea celei mai mari pietre de temelie pentru casa mirilor

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 23 aug 2021, 16:10

Increzatoare in fortele proprii ca v-a reusi sa il invinga pe Bursucu, Mantea a plecat sa culeaga daruri valoroase pentru zestrea mirelui.

Insa prezentatoarea a avut parte de peripetii, care i-au distras atentia de la obiectivul ei principal, pierzand astfel teren in fata adversarului ei.

Aceasta a apucat pe un drum forestier, care a condus-o intr-o zona in care se lucra cu excavatorul. Aceasta nu a putut sa rateze ocazia de urca la bordul uriasei masinarii si s-a aventurat in cautarea pietrelor de temelie pentru viitoarea casa a mirilor.

“In functie de marimea pietricelei, vedem daca ma bati sau nu! Asa se strang darurile, Bursucule! Daca poti sa ma depasesti, vreau sa vad!”, i-a

transmis Andreea.

Insa de departe cel mai emotionat a fost soferul excavatorului, care a trebuit sa manevreze utilajul avand-o pe Andreea alaturi. In vreme ce prezentatoarea s-a bucurat asemenea unui copil ca merge pentru prima data cu o astfel de masina si ca v-a contribui simbolic la constructia casei viitoarei familii.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

“Am

fost putin emotionat, sa o tin pe Andreea in brate acolo sus! Dar pana la urma a fost bine! Nu ma asteptam eu sa o tin pe Andreea Mantea, la mine in excavator!”, a zis soferul.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.