Andreea Mantea, întâlnire emoționantă cu Preotul Damaschin: ”îngerul tuturor”, așa cum îl numesc familiile care au fost luate în grijă sub aripa lui

Author: Ana Dinu
Actualizat: 22 iun 2021, 00:12
Andreea Mantea, intalnire emoționantă cu Preotul Damaschin care a ajutat zeci de familii
Sursa: Captură KANAL D

Andreea Mantea pornește într-o nouă călătorie, de această dată, una a binefacerii. Vedeta are ocazia de al cunoaște pe Preotul Damaschin, omul care a luat sub aripa sa zeci de familii care au rămas pe drumuri și a ajutat o mulțime de copii să-și continue studiile.

În ediția de astăzi a emisiunii ”Trăiri alături de Andreea Mantea”, vedeta are ocazia de a-l întâlni pe Preotul Damaschin, un om extraordinar, care a reușit prin puterea Dumnezeiască să ajute zeci de familii rămase pe drumuri, a construit zeci de case, a ajutat zeci de copii să meargă la școală și a reușit să construiască centre pentru femeiile abuzate de soții lor.

Andreea Mantea, întâlnire emoționantă cu Părintele Damaschin de la Iași 

Andreea Mantea a mers într-o călătorie a binefacerii, așa cum ne-a obișnuit ca de fiecare dată, vedeta expune telespectatorilor povești de viață ale unor oameni, fie care au trăit momente cumplite, fie povești ale unor îngeri pe pământ. Așa este și Preotul Damaschin din Iași, ocrotitorul multor copii și familii rămase pe drumuri. Preotul a reușită cu ajutorul oamenilor sufletiști să construiască case pentru copii rămași pe drumuri și centre pentru femeile abuzate de soți, care au reușit să fugă din mâinile agresorilor și să-și ia viața de la capăt.

Andreea Mantea a avut ocazia să cunoască o femeie care a rezistat abuzurilor soțului timp de 10 ani, iar anul trecut și-a luat ”inima în dinți” și a plecat alături de fiul ei, norocul le-a surâs când l-au cunoscut pe Preotul Damaschin, care i-a luat sub aripa lui protectoare și le-a oferit un acoperiș deasupra capului.

Citeste si: Andreea Mantea, vizita inedita in pravalia ultimului mester palarier din Bucuresti! Aflati ce descoperiri de senzatie va face vedeta, luni, 21 iunie, intr-o noua editie a emisiunii "Trairi alaturi de Andreea Mantea", de la ora 23:00, la Kanal D!

În centrele construite de preot se află zeci de copii cu mamele lor. Femei care au fost agresate de soți și au fugit.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

”Este un pic dezordine, aici este o sufragerie, dar mama fiind efectiv agresată de tată, fără ajutor din partea autorităților, a trebuit să amenajăm în sufrageria noastră generoasă un dormitor peste noapte și asta a ieșit.

Nu ai unde să pui șapte copii într-o singură zi.”, a spus preotul Damaschin.

Gabriela este o mamă care a fost agresată de soț mai bine de 10 ani, iar în urmă cu un an a decis să fugă din mâinile agresorului, și să-i ofere fiului ei o viață mai bună. Cei doi și-au găsit liniștea în căminul construit de Preotul Damaschin.

”Cu ajutorul Domnului și al părintelui nostru, îngerul păzitor al nostru și echipa sa. Ne ajută și cu alimente, și cu casa, cu igena, și cu școală și cu orice...trebuia să-l fersc de anumite probleme din viața mea, trebuia să ma despart de tatăl lui...atât am plecat, cu hainele și cu actele...10 ani am îndurat.”, a spus Gabriela, o femeie care a fost abuzată de soț.

Citeste si: Andreea Mantea, dezvăluiri șocante despre relația cu Cristi Mitrea: "Câte bătăi am îndurat, chiar și cu el în pântec"