Andreea Mantea, intrebari incomode si riscante pentru Minodora! "Ce mi-a stricat ziua femeia asta! Nu te gasesc eu pe undeva in aceasta viata!" Aflati cum va reactiona artista, LUNI, 29 martie, de la 23:15, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 24 mar 2021, 18:37
Andreea Mantea Foto(6)
Andreea Mantea, fata in fata cu Minodora.

Andreea Mantea, inteviu de senzatie cu Minodora! Artista va raspunde celor mai incomode intrabari sau va fi nevoita sa guste din marcaruri oribile.

Andreea Mantea aduce in atentia publicului in fiecare luni, de la ora 23:15, la Kanal D, o noua editie spectaculoasa a emisiunii "Trairi alaturi de Andreea Mantea". Vedeta Kanal D ii incanta pe telespectatori de fiecare data cu cele mai frumoase si emotionante momente traite de ea si de fiul ei, David. Aceasta nu se sfieste sa apara in fata publicului asa cum simte, fie ca varsa lacrimi de fericire, fie ca este apasata de tristete.

Astfel, telespectatorii sunt fascinati sa o descopere pe Andreea Mantea si dincolo de camerele de filmat, asa cum este ea acasa, in sanul familiei. Insa de multe ori aceasta alege sa evadeze alaturi de fiul ei in diverse locuri superbe pe care le prezinta si publicului.

Daca data trecuta Andreea Mantea a ales sa viziteze impreuna cu David cel mai mare sanctuar de ursi bruni din tara si din Europa, unde au petrecut clipe de neuitat in compania frumoaselor animale, de aceasta data vedeta a decis sa ii faca o vizita Minodorei, careia i-a pregatit un

interviu de pomina si multe surprize.

Andreea Mantea, cele mai trasnite intrebari pentru Minodora! Cum va reactiona artista?

Si in editia de luni, 29 martie, a emisiunii "Trairi alaturi de Andreea Mantea", indragita vedeta si fiul ei, David, vor aduce in fata telespectatorilor cele mai frumoase momente petrecute in viata lor.

De aceasta data, Andreea Mantea a pregatit un interviu fabulos, acasa la Minodoara.

Artista nu banuia deloc ceea ce avea s-o astepte, deoarece Andreea a pus la cale totul in secret. Astfel artista va avea de raspuns celor mai incomode si chiar riscante zece intrebari, iar in cazul in care va refuza sa raspunda din motive personale, aceasta va trebui sa guste din cele mai oribile si scarboase mancaruri, drept pedeapsa pentru refuzul ei.
Desi initial Minodora pare usor reticenta si da de inteles ca nu ar vrea sa accepte provocarea lansata de Andreea, in cele din urma aceasta este induplecata si accepta seria intrebarilor incomode.

"Ce mi-a sticat ziua femeia asta! Nu te gasesc eu pe undeva in aceasta viata!", ii spune Minodora, Andreei Mantea.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Pe cine nu ai chema la nunta dintre: Vali Vijelie, Florin Salam sau Adrian Minune?"; "Care este barbatul din showbizul romanesc pentru care ti-ai risca... casnicia?", acestea sunt dar doua dintre intrebarile adresate Minodorei, in editia de luni a emsiiunii "Trairi alaturi de Andreea Mantea".

Aflati cum va reactiona Minodora atunci cand va auzi cele zece intrebari periculoase si daca va decide sa ofere un raspuns sincer, luni, intr-o noua editie palpitanta "Trairi alaturi de Andreea Mantea", de la ora 23:15, la Kanal D!

Citeste si: Părinții ei au fost otrăviți și au murit, iar imediat după a aflat un adevăr dureros. Povestea cutremurătoare a unei fete de 21 de ani a făcut-o pe Andreea Mantea să izbucnească în lacrimi 

Citeste si: Andreea Mantea, lacrimi de fericire! "E fetita!" Iata prin ce momente emotionante a trecut vedeta la cea mai frumoasa petrecere!