Andreea Mantea iubeşte din nou, iar noi avem dovada! Prima imagine cu bărbatul care i-a furat inima focoasei brunete! Nu, nu e Cristi Mitrea

Autor: O.P.
Actualizat: 26 dec 2019, 12:19

Andreea Mantea iubeşte din nou, iar noi avem dovada. Focoasa brunetă a decis să dea, din nou, o şansă iubirii, iar lucrurile par că merg cum nu se poate mai bine în viaţa ei.

Andreea Mantea iubeşte din nou, iar noi avem dovada

Andreea Mantea este în culmea fericirii Deşi este foare frumoasă şi are o siluetă de vis, lucrurile nu au stat mereu bine în viaţa personală a Andreei Mantea.

Acum, după o perioadă îndelungată în care nu a mai vorbit despre iubire, Andreea Mantea şi-a făcut curaj şi a postat o primă fotografie cu iubitul ei pe reţelele sociale.

Dar, se pare că Andreea Mantea este încă reticentă şi îi este teamă să facă publică aşa cum trebuie noua relaţie.

 

Citeste si: "Andreea Bălan este însărcinată pentru a treia oară" Aşa suna ştirea care a scos-o din sărite pe blondină!

Aşa cum spuneam, din cauza faptului că a suferit destul de mult, Andreea Mantea încearcă să ţină totul ascuns până când va fi sigură că acesta este bărbatul vieţii ei.

Până atunci, însă, vedeta trăieşte totul în mare secret, iar cu fanii săi a împărtăşit doar o fotografie în care partenerului i se vede mâna.

"Hai la vot.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Împreună pentru un viitor mai bun", a scris Andreea Mantea pe Instagram. În plus, pe degetul vedetei se poate observa şi un inel care pare a fi de logodnă.

Să bată clopote de nuntă?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 

#HaiLaVot #ImpreunaPentruUnViitorMaiBun

A post shared by AndreeaMantea (@andreeamantea) on

Citeste si: Mocanu, pus la punct dupa ce a postat ASTA: ''Ce treaba ai tu cu Andra?''

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.