Andreea Mantea l-a alaptat pe micutul David in public. Bruneta vrea sa le convinga si pe celelalte mamici sa ii urmeze exemplul: "Nu ar trebui sa stam sa ne mulgem, sa punem laptele in borcanel, doar ca sa nu ii deranjam pe unii"

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 21:48

Ultimul an a fost unul binecuvantat si plin de zambete pentru Andreea Mantea, iar acest lucru s-a datorat, in primul rand, experientei de mama.

Indragita prezentatoare a show-ului WOWbiz a fost incercata de numeroase stari si emotii, odata cu venirea pe lume a fiului ei, emotii nemaintalnite pana acum si greu de descris in cuvinte.

Intr-un interviu pentru ziarulring.ro, Andreea Mantea a vorbit despre relatia cu fiul ei, problemele cu care s-a confruntat pe parcursul maternitatii, dar si momentele care ii aduc in permanenta zambet.

"Sunt atatea sentimente in acele momente incat mi-e greu sa le adun, sa le pun in niste propozitii care sa exprime tot ceea ce am simtit.

Abia cand a aparut David mi-am dat seama ce este este fericirea. Eu nu stiu ce nume sa dau acelui amalgam de sentimente pe care l-am avut in momentul in care mi-am auzit copilul tipand, la nastere. Eu l-am strigat, el a tacut cand mi-a auzit vocea, apoi mi-a fost pus in brate. Cred ca atunci simti TOT: si binecuvantarea lui Dumnezeu si iubirea adevarata – toate sentimentele frumoase puse intr-un “pachetel” foarte frumos.
Cand iti “intalnesti” copilul simti ca plutesti, ca esti cel mai important om de pe fata Pamantului. Simti ca ai fost atinsa de un inger si ca toti ingerii sunt acolo cu tine. Nu stiu sa explic mai mult!", a spus Andreea Mantea.

Cititi continuarea pe wowbiz.ro.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”