Andreea Mantea l-a prins pe fiul ei în flagrant. Ce făcea David în absența ei: ”M-am chinuit”

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 16 aug 2022, 10:59

Andreea Mantea l-a prins pe fiul ei în flagrant

Sursa: Instagram Andreea Mantea

Andreea Mantea și-a prins fiul în flagrant. Vedeta a surprins întreg momentul și l-a urcat în mediul online.

Andreea Mantea este foarte activă în mediul online, acolo unde postează tot ce se întâmplă nou în viața ei, precum și momente din culisele emisiunii ”Casa Iubirii”. Aflată la garderobă, vedeta l-a surprins pe fiul ei așa cum nu a mai făcut-o, ba chiar a încercat să obțină o scuză plauzibilă din partea lui.

Cum l-a prins Andreea Mantea pe David în culisele emisiunii ”Casa Iubirii”

Citeste si: Zănoagă o să vadă roșu în fata ochilor. Alex Bobicioiu, detalii despre logodna cu Simina Loica și copilul pe care îl vrea cu ea

Andreea Mantea postează foarte des pe InstaStory, rare sunt zilele în care nu este activă. Este bine cunoscut faptul că vedeta a avut o perioadă în care s-a luptat cu kilogramele în plus, însă, cu ajutorul unei diete echilibrate și al sportului a reușit să revină la silueta inițială.

Ei bine, acum, fiul ei se confruntă cu aceeași problemă, astfel, vedeta l-a băgat la dietă.

Recent, aceasta l-a filmat după ce și-a terminat exercițiile fizice, semn că se ține de dietă și face tot ce îi stă în putință pentru a avea un stil de viață sănătos, așa cum l-a învățat mama sa. La doar 7 ani, David este un băiețel tare responsabil, însă, chiar dacă este la dietă, copil fiind, mai are voi să mănânce și câte un desert din când în când, astfel, prezentatoarea Tv și-a surprins fiul în timp ce

savura o înghețată.

Citeste si: Kinga și Bianca, împăcare neașteptată! Cele două concurente au izbucnit în lacrimi! „Îmi pare rău că am fost picătură care a umplut paharul” Iată ce și-au spus între patru ochi!

Andreea Mantea: Câte înghețate ați mâncat până la această oră? Ce mănânci acolo?

David: Înghețată!

Andreea Mantea: De ce?

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

David: Am făcut dietă, m-am chinuit.

Andreea Mantea: Ai făcut dietă, te-ai chinuit? Deci, cine face dietă și se chinuie,are voie să mănânce înghețată, da? 

David: Așa de poftă, uneori.

Andreea Mantea: La mine ar fi în fiecare zi.

Andreea Mantea și fiul ei au o relație foarte deschisă, iar conexiune dintre ei se poate observa cu ochiul liber.

Citeste si: Ceartă aprigă în Casa iubirii! Radu l-a scos din minți pe George! „Zice că nu e spălat tricoul” Iată de la ce anume a izbucnit conflictul celor doi concurenți!

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.