Andreea Mantea lanseaza provocarea "Te vreau langa mine": "Va promit un sezon plin de iubire, emotie si neprevazut!"

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 20 aug 2018, 09:29

Un nou sezon “Te vreau langa mine” debuteaza luni, de la ora 13:00, la Kanal D, sub bagheta frumoasei prezentatoare Andreea Mantea.

Cu entuziamul caracteristic, cu o energie pozitiva molipsitoare, dar si cu multa iscusinta, Andreea Mantea lanseaza provocarea de a participa la emisiune tuturor celor care doresc sa-si gaseasca sufletul pereche prin intermediul show-ului matrimonial “Te vreau langa mine”, incepand de luni, 20 august, de la ora 13:00.

Intr-un decor de poveste, cu tineri frumosi, dornici de a-si gasi jumatatea, Andreea marturiseste ca abia asteapta sa inceapa noul sezon al emisiunii. 

“Sunt foarte emotionata pentru ca este un nou inceput pentru mine, dar de-abia astept sa le ofer telespectatorilor, in fiecare zi de luni pana sambata, de la ora 13:00, emisiuni pline de emotie, iubire, speranta, si povesti de viata dornice sa fie spuse! As vrea sa ii rog pe telespectatori sa imi fie alaturi, pentru ca am nevoie de ei, iar pe cei care au nevoie de iubire, pe cei care se tem de singuratate si pe cei care nu si-au intalnit inca jumatatea ii indemn sa prinda curaj si sa se inscrie la emisiune!”, a spus Andreea

Mantea.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.