Andreea Mantea, lovitura “sub centura” pentru Mihai Mitoseru: “Ce va trebui sa faca mirele pentru a nu ajunge ca tine…?” Jador vine si el la nunta, cu microfonul batut cu diamante

Autor: D.I.
video Foto(7)

Ce sfaturi ii ofera Mihai Mitoseru, mirelui, in ceea ce priveste casnicia, si cine va castiga  competitia darurilor, aflati in aceasta seara, intr-o noua editie “Se striga darul”, de la ora 20:00, la Kanal D.

In aceasta seara, de la ora 20:00, echipa “Se striga darul!” ajunge la Bacau, la nunta mirilor Alexandra si Ovidiu. Amfitrionii petrecerii, Andreea Mantea si Mihai Mitoseru, incep pregatirile pentru marea petrecere insa, nu inainte ca acestia sa se tachineze, asa cum ne-au obisnuit.

Pentru ca Mihai Mitoseru este proaspat divortat, Andreea Mantea nu pierde ocazia de a-si “ataca” colegul, si taxeaza acest lucru in cel mai “cinic” mod cu putinta.

“Mihai, nu stiu daca ai aflat, dar mireasa noastra, Alexandra, este stewardesa (n.r. fosta sotie a lui Mitoseru este tot stewardesa) si urmeaza sa se casatoreasca cu iubitul ei, Ovidiu. Tu va trebui sa-i dai mirelui niste sfaturi in ceea ce priveste casnicia alaturi de o stewardesa. Ce va trebui Ovidiu sa faca pentru a nu ajunge ca tine … (n.r. – sa divorteze)”, il

tachineaza Andreea pe colegul ei.

Luat prin surprindere de Andreea, Mihai incearca sa faca fata “loviturii sub centura” a colegei sale, si ii formuleaza un raspuns cel putin surprinzator. Mantea se simte deja invingatoare, dupa ce a rasucit “cutitul” in rana deschisa a lui Mitoseru si, cu aceasta atitudine paseste ea in casa miresei, din Bacau.

Cum “razboiul” dintre Andreea Mantea-Mihai Mitoseru, in competitia darurilor, este permanent si, cum in lupta, totul este permis, mai ales aliantele, iata ca frumoasa bruneta l-a chemat in ajutor pe faimosul Jador, de la Puterea

Dragostei. Jador, care a venit tocmai din Germania ca sa onoreze invitatia, nu a venit cu mana goala, ci cu mii de euro, cu o gaina la subsuoara, ca asa e traditia, si cu microfonul lui batut cu diamante.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Un show de zile mari incepe la Bacau, acolo unde, pe langa Jador si Margareta Clipa, invitati speciali, sunt prezenti si membrii trupei Siminica.

Ce sfaturi ii ofera Mihai Mitoseru, mirelui, in ceea ce priveste casnicia, si cine va castiga  competitia darurilor, aflati in aceasta seara, intr-o noua editie “Se striga darul”, de la ora 20:00, la Kanal D.

Citeste si: Distractie si momente savuroase la "Se striga darul", cu Andreea Mantea si Mihai Mitoseru, sambata, de la ora 20:00, la Kanal D!

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.