Andreea Mantea, luată la rost de Daiana. Prezentatoarea a răbufnit: "Voi nu înțelegeți că..."

Author: B.H.
Actualizat: 14 iun 2020, 16:30

În gala de astăzi, Andreea Mantea a fost curioasă să afle motivele care se ascund în spatele despărțirii cuplului Daiana-Gabriel. Prezentatoarea tv a fost luată la rost de Daiana, moment în care aceasta a răbufnit.

Deși păreau că se iubesc foarte mult și că au reușit să treacă peste neînțelegeri, Daiana și Gabriel au ajuns, în final, să se despartă, însă nici până acum nu este clar adevăratul motiv care a dus la ruptura dintre cei doi. În gală, Andreea Mantea a vrut să afle mai multe detalii despre acest subiect, moment în care Daiana a avut o reacție ușor deplasată la adresa prezentatoarei de televiziune.

Citeste si: Cum arată presupusa iubită a lui Livian? Au apărut imaginile cu Renata

Andreea Mantea, luată la rost de Daiana. Prezentatoarea a răbufnit: "Voi nu înțelegeți că..."

Andreea Mantea a încercat să descopere de ce relația Daianei cu Gabriel nu a mai funcționat și care sunt motivele pentru care cei doi au decis să pună capăt poveștii lor de iubire.

Daiana a fost vizibil deranjată de curiozitatea prezentatoarei de la "Puterea Dragostei" și nu a ezitat să îi atragă acesteia atenția.

Citeste si: Femeia cu care Jador a petrecut la mare. Cum a reacționat Ella?

Daiana: Nu a fost să fie, doamna Andreea. Nu ne-am iubit suficient și d-asta s-a terminat această relație și vă rog frumos să nu mai puneți atâtea întrebări pentru că s-a terminat această relație și nu mai contează.

Andreea Mantea: Voi nu puteți să înțelegeți că pun câte întrebări vreau și o să vorbesc cât vreau. Voi nu înțelegeți asta. Prezentatorul vorbește cât vrea în emisiunea lui.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Gabriel: Pe mine nu mă deranjează. Puteți să îmi puneți câte întrebări vreți dumneavoastră.

Andreea Mantea: Eu mor de curiozitate. Eu nu înțeleg cum de tu nu mori de curiozitate să vezi de ce omul ăsta a ales să se despartă de tine. 

Deși i-a atras atenția într-un mod frumos Daianei că a exagerat cu comentariul ei, Andreea Mantea a părut deranjată de atitudinea pe care concurenta de la "Puterea Dragostei" a avut-o la adresa ei.

Citeste si: Bianca de la Puterea dragostei, prima reacție după ce a aflat de noua iubită a lui Livian