Andreea Mantea, mărturisiri uluitoare despre afecțiunea de care suferă de mulți ani: „Decât o viață lungă și chinuită, mai bine o viață scurtă”. Cum se simte vedeta de când a renunțat la tratament

Autor: Diana Ghita

Andreea Mantea a oferit noi detalii despre boala ei autoimună

Sursa: Captură YouTube WOWnews

Andreea Mantea, celebra prezentatoare de la „Casa iubirii”, a fost invitată la emisiunea „Play IT”, difuzată la Kanal D2, unde a vorbit despre boala autoimună cu care se confruntă.

În cadrul interviului cu Bianca Iordache, Andreea Mantea a dezvăluit cum se simte după o bună perioadă de când a renunțat la tratamentul pentru boala autoimună și la regimul alimentar strict.

Ce mărturisiri a făcut Andreea Mantea despre afecțiunea de care suferă

Prezentatoarea de la „Casa iubirii” a mărturisit că s-a săturat să ducă o viață plină de reguli și restricții, impuse de problemele de sănătate cu care se confruntă, așa că a decis să ia decizia radicală de a renunța din a-și ține boala sub control.

„Cred că am obosit și am zis «Stop, ce o fi, o fi». Ai voie să mănânci doar anumite lucruri, ai voie să bei doar anumite lucruri, trebuie să iei nu știu câte pastile, trebuie să-ți faci analizele o dată la nu știu cât timp și am zis «Nu».

Am zis: «Eu nu am nicio boală autoimună, eu sunt sănătoasă, eu mănânc ce vreau, eu fac ce vreau și nu iau nicio pastilă»”,  a

povestit Andreea Mantea, la „Play IT”.

Citește și: Andreea Mantea a dat verdictul final în cazul lui Cosmin! Ștefania a izbucnit în hohote de plâns: „Noi nu putem...”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Cum se simte Andreea Mantea de când a renunțat la tratament

Frumoasa brunetă nu regretă că a luat această hotărâre, întrucât se simte foarte bine după ce a renunțat la medicamente și regim. De asemenea, ea consideră că preferă să trăiască după cum îi place, ci nu după cum i se impune.

„Era foarte greu, aveam o dietă strictă, iar eu sunt foarte pofticioasă.(...) Am zis decât o viață lungă și chinuită, mai bine o viață scurtă, dar consistentă, plină de fericire.

Dar nu e cazul, sunt foarte bine, mi-am făcut analizele și sunt foarte bine, mai bine decât înainte, ceea ce înseamnă că am luat decizia cea mai bună”,  a mai spus prezentatoarea.

Citește și: Andreea Mantea nu-și mai tratează boala autoimună! Decizia luată de vedetă: „Mă las în mâna Divinității”

De asemenea, Andreea Mantea a explicat că evoluția stării ei de sănătate a fost una mult mai bună din momentul în care și-a schimbat percepția asupra vieții și a lucrurilor care fac parte din ea și că gândirea pozitivă a

avut rezultate mult mai bune decât tratamentele pe care le-a luat.

„Eu știu răspunsul, de la ce este. Am eliminat din viața mea toți factorii care îmi aduceau nefericire și nu mă las să fiu nefericită, nu mă las afectată. Nu vreau să fiu afectată și caut fericirea în absolut orice”  a declarat prezentatoarea de la Kanal D, în cadrul interviului.