Andreea Mantea, mesaj încurajator pe Instagram. Ce a spus frumoasa prezentatoare TV: „Viața va fi mereu complicată”

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 19 apr 2023, 05:55

Andreea Mantea, frumoasa prezentatoare TV a show-ului matrimonial „Casa iubirii”, difuzat pe Kanal D, a transmis un mesaj de încurajare pentru toți urmăritorii ei, pe Instagram.

Andreea Mantea, cea mai cunoscută prezentatoare TV de la Kanal D, care „conduce” emisiunea matrimonială „Casa iubirii”, este mereu activă pe rețelele de socializare și încearcă să-i țină la curent pe urmăritorii ei cu ce se întâmplă în viața ei de zi cu zi, ba chiar încearcă să se sincronizeze cu trendurile actuale, precum platforma TikTok, unde mai postează, ocazional, filmulețe amuzante.

Andreea Mantea a transmis un mesaj încurajator pe Instagram

Andreea Mantea este cunoscută drept adepta unei gândiri pozitive, îi place să-și trăiască viața la maxim, cu bune și cu rele, și să se bucure de fiecare clipă pe care i-o oferă Universul, atât singură, cât și cu băiețelul ei, David.

În urmă cu câteva ore, frumoasa prezentatoare a emisiunii „Casa iubirii” a transmis un mesaj de încurajare pe Instagram, acolo unde ține legătura cu fanii și urmăritorii ei, care caută aproape în permanență atenția ei.

Citeste si: Andreea Mantea, urmărită în trafic de mașina de poliție cu girofarul aprins: "Trageți pe dreapta!"

„Don't wait for things to get easier, simpler, better. Life will always be complicated. Learn to be happy right now. Otherwise, you'll run out of time (n.r.: în traducere: „Nu aștepta ca lucrurile să devină mai ușoare, simple, bune. Viața va fi mereu complicată.

Învață să fii fericit chiar acum. Altfel, vei rămâne fără timp”)”, este mesajul transmis de Andreea Mantea, pe Instagram, alături de o fotografie cu o fetiță care strigă, în timp ce este plouată, bucurându-se, vizibil, de frumusețea naturii.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Andreea Mantea este mereu transparentă

Așa cum spune un proverb, „cine se trezește de dimineață, departe ajunge”, lucru pe care și Andreea Mantea îl respectă cu strictețe, având în vedere că, zilnic, vedeta se trezește dimineață pentru a munci și a bucura telespectatorii cu prezența ei în emisiuni. Dar, ca pentru oricine, trezirea de dimineață nu e așa de ușoară pentru Andreea Mantea. Frumoasa brunetă s-a filmat în timp ce stătea în pat, pe întuneric, închizând ochii din cauza oboselii și bucurându-se de încă cinci minute de odihnă înainte ca alarma să o trezească din nou. 

Citeste si: Andreea Mantea, apariție mai puțin obișnuită în mediul online. Iată ce a postat vedeta în urmă cu puțin timp pe o rețea de socializare: ”Are ceva?”

„Eu, în fiecare dimineață, cu alarma pusă din cinci în cinci minute...”, a scris Andreea Mantea, alături de un videoclip cu ea, în care se poate auzi o piesă despre o cană de cafea.

Frumoasa prezentatoare TV este mereu transparentă și se afișează în astfel de ipostaze, pentru a asigura un confort reciproc între ea și urmăritorii ei.