Andreea Mantea, mesaj emotionant pentru mama sa! Iata ce urare de suflet i-a transmis vedeta mamei sale cu ocazia onomasticii!

Autor: D.I.
Actualizat: 07 ian 2020, 12:38
video Foto(6)

Andreea Mantea este una dintre cele mai talentate si apreciate prezentatoare TV din Romania.

De mai bine de un an de zile Andreea Mantea se afla in Istanbul, unde filmeaza pentru show-ul "Puterea dragostei". Desi isi petrece mare parte din timp in Turcia, Andreea Mantea duce enorm dorul familiei sale din Romania. Aceasta isi adora mama si sora, carora le simte enorm lipsa de cand a inceput sa prezinte "Puterea dragostei".

Vedeta isi alina insa dorul de familie si de casa cu imensa dragoste din partea fiului ei.

Micutul David este iubirea vieții ei, iar relația mamă-fiu este una speciala. Cei doi sunt de nedespartit.

Andreea Mantea, mesaj emotionant pentru mama sa!

Astazi, la ceas de mare sarbatoare, Andreea Mantea si-a felicitat mama si prin intermediul contului ei de socializare, unde i-a scris cateva cuvinte de suflet cele care i-a dat viata si pe care o iubeste enorm.

Aceasta a transmis totodata urari si fanilor sai din mediul virtual.

Citeste si: Andreea Mantea a intampinat Noul An cu iubitul ei! Iata cum au fost surprinsi impreuna, la Istanbul!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Alex Bobicioiu, in pat cu doua foste concurente de la "Puterea dragostei"! Iata cum au fost surprinsi! Nimeni nu se astepta la asa ceva!


"La multi ani, mama mea draga, minunata si frumoasa! La multi ani, Ioana! La multi ani, Ion! Sa aveti parte de sanatate si sa va poarte noroc numele in tot ceea ce faceti!",
a scris Andreea Mantea pe contul ei de socializare.

Citeste si: Eliminare șoc în Gala "Puterea dragostei"! Cine a părăsit competiția și cine este favoritul săptămânii!

Citeste si: Doamne, cat a putut sa castige Jador de Revelion! Suma este URIASA! Din cinci concerte s-a imbogatit peste noapte!

Citeste si: Andreea Mantea a facut anuntul chiar ACUM: ''S-a incheiat... Tot ce imi doresc in 2020...''

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.