Andreea Mantea, mesaj important pentru Gagea: "O să fie descalificat?" Aflați ce se va întâmpla sâmbătă, 14 septembrie, în ''Casa iubirii'', de la orele 16:00 și 19:00, la Kanal D

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 13 sep 2024, 20:07

Sâmbătă, 14 septembrie, are loc o nouă ediție a emisiunii Casa iubirii, în care concurenții au parte de noi tensiuni.

Urmează un weekend incendiar în Casa iubirii, în care tensiunile vor pluti în aer. În ediția de sâmbătă, un nou conflict va avea loc între Gagea, Sebastian și Roberta. Iată ce se întâmplă între concurenți!

Citește și: Sebastian, reacție incredibilă după venirea Biancăi Giurcă în „Casa iubirii”: „V-au luat fața”. Cum a reacționat Robert la această replică

Tensiuni mari între concurenții din Casa iubirii

Telespectatorii Kanal D au parte de noi certuri în ediția de sâmbătă, 14 septembrie, după ce Robi spune că a observat un lucru important în Casa iubirii. Acesta susține că Gagea ar fi atras de Roberta, această afirmație declanșează o ceartă aprigă între Sebastian, Gagea și Roberta. 

 Robi: "Alexandra, tu nu crezi că lui Gagea îi place puțin de Roberta?"

Roberta: "Pe bune?"

Gagea: "Tu vrei să mă pui sub tine, fiecare e frumos în felul lui."

Roberta: "Tu mereu trebuie să pui paie pe foc, Robi. Bravo! Ce să-ți zic? Felicitări!"

Sebastian: "Ți se pare normal ce fac Alexandra și Gagea cu mine?"

Alexandra: "Dar ce fac, Sebastian?"

Roberta: "Nu mă interesează, eu nu cred nimic. Nu mă interesează relația ei cu Gagea, mă interesează fix că eu sunt prietenă cu ea."

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”

Sebastian: "M-am înjosit din cauza lui"

Roberta: "Cu ce te-ai înjosit, cu ce?(...) Ne iubim, dar nu se poate mai mult, îți spun sincer. Iubirea nu e de ajuns."

Andreea Mantea, mesaj important pentru Gagea

Între timp, Andreea Mantea intră în casa fetelor și îi roagă pe toți să facă liniște, deoarece are un mesaj important pentru Gagea.

În glumă, Robi întreabă dacă tânărul va fi descalificat. Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu Gagea și care este mesajul frumoasei prezentatoare pentru concurent.

Andreea Mantea: "Am un mesaj foarte important pentru Gagea!"

Robi: "O să fie descalificat?''

Andreea Mantea: "Gagea, mi-a părut bine. La revedere!"

Citește și: Cum se apără Patrick în fața acuzațiilor aduse Robert. Andreea Mantea a intervenit între cei doi concurenți: „Mi-a spus că are pe cineva”

Rămâne de văzut cum se vor termina conflictele dintre concurenți. Casa Iubirii poate fi vizionată în fiecare zi la Kanal D, de luni până vineri, de la orele 10:00 și 16:30, iar în weekend de la orele 16:00 și 19:00.

 

 


Culiță Sterp a avut parte de o întâmplare neobișnuită în timpul unei călătorii în Austria. Iată cum a ajuns artistul să plătească 320 de euro pentru o simplă apă.