Andreea Mantea, mesaj incurajator pentru depasirea acestei perioade extrem de dificile! "Am trecut peste atatea... Haideti sa fim puternici si de data asta! Haideti sa stam in casa!" Iata ce le-a transmis vedeta fanilor sai!

Autor: D.I.
Actualizat: 25 ian 2021, 08:35
video Foto(9)

Andreea Mantea a transmis cateva cuvinte de suflet, de incurajare pentru fanii sai din mediul virtual.

De mai bine de un an de zile Andreea Mantea se afla in Istanbul, unde filmeaza pentru show-ul "Puterea dragostei". Desi isi petrece mare parte din timp in Turcia, Andreea Mantea duce enorm dorul familiei sale din Romania. Aceasta isi adora mama si sora, carora le simte enorm lipsa de cand a inceput sa prezinte "Puterea dragostei".

Mai cu seama in aceasta perioada extrem de dificila, in contextul coronavirusului, cand Andreea si fiul ei au fost nevoiti sa ramana in Turcia si sa se protejeze acolo, conform recomandarilor.


Vedeta isi alina insa dorul de familie si de casa cu imensa dragoste din partea fiului ei. Micutul David este iubirea vieții ei, iar relația mamă-fiu este una speciala. Cei doi sunt de nedespartit.

Citeste si: Va mai amintiti de Simona, fosta concurenta de la "Puterea dragostei"? Aceasta a recurs la o noua interventie estetica! Iata cum arata in prezent!

De curand, Andreea Mantea a publicat pe contul ei de socializare o imagine in care apare alaturi de fiul ei, David. In dreptul pozei, vedeta a adaugat cateva cuvinte de suflet pentru fanii sai, pe care ii incurajeaza si ii sfatuieste sa trateze situatia de fata cu multa responsabilitate si sa nu isi piarda nimeni increderea in Dumnezeu, ca ne va ajuta sa depasim aceste momente grele si vom reveni la normalitate.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"In astfel de momente grele, ne pierdem speranta si ne facem fel si fel de scenarii crunte! Ne panicam, clacam si ajungem sa suferim enorm! Imi imaginez ce este in sufletul multora, pentru ca multe au fost si in

sufletul meu... Si totusi! Suntem puternici!!! Am trecut peste atatea... Haideti sa fim puternici si de data asta! Haideti sa stam in casa daca trebuie! Haideti sa respectam mesajele transmise de autoritati! Haideti sa nu ne pierdem credinta in Dumnezeu, sa ne rugam! Sa nu ne pierdem speranta din suflet! Sa speram in continuare! Sa credem, sa vrem cu adevarat, sa ne dorim din tot sufletul, sa vina zile mai bune! Nu lasati gandurile rele sa puna stapanire pe voi! Luptati! Cautati bunatatea, linistea si frumusetea, in orice lucru! Multa sanatate si ganduri bune va doresc! Din tot sufletul meu!",
a scris Andreea Mantea pe contul ei de socializare.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.