Andreea Mantea, mesaj pentru toți telespectatorii Casa Iubirii: „Vreau să vă mulțumesc din tot sufletul”

Author: Laura Macovei
Actualizat: 09 nov 2023, 13:21

Andreea Mantea, mesaj pentru toți telespectatorii Casa Iubirii: „Vreau să vă mulțumesc din tot sufletul”

Sursa: Andreea Mantea Instagram

Andreea Mantea este mai fericită ca niciodată și a făcut un anunț emoționant pe pagina sa de Instagram. Prezentatoarea Casa Iubirii le mulțumește telespectatorilor pentru fidelitate și faptul că apreciază show-ul dedicat iubirii.

Andreea Mantea a făcut marele anunț pe rețelele sociale și le mulțumește urmăritorilor fideli ai emisiunii „Casa Iubirii”. 

Andreea Mantea, mesaj pentru toți telespectatorii Casa Iubirii

Frumoasa prezentatoare este recunoscătoare pentru cei 100.000 de urmăritori de pe contul de Instagram al emisiunii „Casa Iubirii”. 

„Suntem 100.000 de oameni frumoși, strânși aici, pe acest cont. Vreau să vă mulțumesc din tot sufletul, vă mulțumim din tot sufletul.

Să aveți o zi frumoasă și o săptămână magică, plină de iubire,” a spus aceasta într-un filmuleț postat pe contul său de Instagram. 

Citește și: ''Ai încălcat regulamentul'' Andreea Mantea, anunț șocant pentru concurenții din ''Casa iubirii''. Ce urmează să se întâmple cu Lorena, duminică, 5 noiembrie, într-o nouă ediție a emisiunii, de la ora 16:00 și 19:00, la Kanal D

„Suntem 100 de mii de oameni!!! Vă mulțumim, suntem onorați și vă iubim! Vom continua să aducem dragostea în casele voastre și promitem să nu vă dezamăgim!” scrie pe contul de Instagram al emisiunii. 

A început Caravana „Casa Iubirii”! 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Invitată la  „Dimineața pe doi cu Greeg și Cernat”, Andreea Mantea a făcut marele anunț potrivit căruia a început Caravana „Casa Iubirii”. 

„Plecăm în caravană. Pornim la drum de vinerea asta în Cluj Napoca prima dată. Traversăm toată România. O să sărbătoresc ziua României în Caravană, pentru că vom fi în Sibiu, unde e și târgul de Crăciun,”  spunea vedeta TV, înainte de a porni la drum alături de întreaga echipă. 

Citește și: „Pe ea a plăcut-o tot timpul mai mult, eu sufeream și voiam să mă împac cu el!”. Mihaela a cedat și a izbucnit în lacrimi amare! Tânăra nu și-a mai putut stăpâni emoțiile după ce a văzut ce se întâmplă între Robert și Catinca

Andreea Mantea este extrem de fericită de legăturile care se creează între oameni și energia pe care o simte de la cei care vin în Caravană.

„Este o caravană foarte frumoasă și interesantă pentru că te întâlnești cu mulți oameni. În afară de tinerii dornici să intre în Casa Iubirii, vin și alți oameni dornici să stea de vorbă cu tine, să te cunoască.

E foarte interesant. Atunci când ai omul în fața ta și îl îmbrățișezi, altfel se transmite energia pe care ți-o transmite.

„Până acum, în Casa Iubirii au fost concurenți care au adus un plus în viața tuturor. E fantastic ce se creează. Unii sunt încă împreună, s-au întâlnit și se întâmplă lucruri minunate în casă. Îți trebuie puțin curaj, intri în Casa Iubirii și nu doar că te îndrăgostești, ci se întâmplă lucruri la care nu te aștepți,” a

mai spus Andreea Mantea. 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.