Andreea Mantea, momente dificile! David a izbucnit in lacrimi! Aflati ce a patit micutul, intr-o noua editie "Trairi alaturi de Andreea Mantea", LUNI, 11 ianuarie, de la 22:30, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 14 ian 2021, 12:55
Andreea Mantea si David Foto(6)
Andreea Mantea are o relatie speciala cu fiul ei, David!

Andreea Mantea si David va asteapta si lunea viitoare, de la ora 22:30, cu o editie inedita, Trairi alaturi de Andreea Mantea!

Andreea Mantea a revenit in atentia telespectatorilor cu un reality show de senzatie “Trairi alaturi de Andreea Mantea”, prin intermediul caruia cei din fata micilor ecrane pot deveni partasi la emotiile, intamplarile pe care aceasta le traieste zi de zi. Fie ca se afla acasa, alaturi de membri ai familiei si prieteni, sau este angrenata in diverse situatii de viata, activitati profesionale sau de relaxare, indragita vedeta va oferi cu generozitatea-i caracteristica adevarate portii de viata fanilor sai atat de numerosi. 

Andreea Mantea traieste emotii intense de fiecare data  cand le impartaseste fanilor sai momente din viata sa. Vedeta asteapta cu nerabdare intalnirea cu publicul din intreaga tara, in fiecare saptamana. Bucuria este coplesitoare si datorita faptului ca in multe dintre situatiile expuse telespectatorilor se afla si micutul David, fiul vedetei, in varsta de 5 ani. 

Andreea Mantea trece prin momente dificile!

Si in editia de luni, 11 ianuarie, a emisiunii "Trairi alaturi de Andreea Mantea", indragita prezentatoare TV le va impartasi fanilor sai cateva momente din culisele vietii sale.

Andreea Mantea trece prin primele clipe dificile la inceput de an, atunci cand decide sa despodobeasca bradul, dupa incheierea sarbatorilor de iarna, deoarece micutul David se impotriveste cu desavarsire. Mai mult decat atat, acesta izbucneste in lacrimi si incearca din rasputeri sa-si convinga mama sa mai lase bradul in casa, argumentand ca ii va fi dor de el.

Pe de alta parte, Andreea Mantea isi propune la inceput de an sa slabeasca.

Dupa perioada sarbatorilor de iarna cand s-a bucurat de mancarurile delicioase, vedeta vrea sa ajunga din nou la silueta sa perfecta.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Andreea Mantea si fiul ei, in hohote de plans: "Nu cred c-o mai doare acum!" David a fost de nestapanit

Citeste si: Andreea Mantea, in lacrimi! Ce anume a patit vedeta si cum a incercat fiul ei, David sa o consoleze!

Iata la ce metode inedite va recurge pentru a slabi, chiar la ea acasa:

 

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.