Andreea Mantea: "Niciodata nu probez hainele inainte sa le cumpar!"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:57

Andreea Mantea este o prezenta feminina incantatoare si totodata glamour care debordeaza de senzualitate si de o eleganta uluitoare nascuta din simplitate, prin tinutele vestimentare pe care le adopta.

Prezentatoarea emisiunii" WOW biz", de la Kanal D este o persoana care nu respecta trend-urile "fashioniste", dar asta nu inseamna ca nu este in pas cu moda. Dimpotriva! Este adepta lucrurilor unicat, simple, de calitate, purtand hainele in functie de starea pe care o are sau evenimentul la care asista, etc.

 

"Pot spune ca nu am un stil vestimentar anume.

Imi adaptez vestimentatia in functie de starea pe care o am. Daca afara ploua si este frig si eu imi doresc sa port sandale si fusta, asa ma imbrac. Niciodata nu probez hainele inainte sa le cumpar! Imi dau seama dintr-o privire daca mi se potrivesc".

 

In dressing-ul vedetei se regasesc toate tipurile de haine, de la cele sport, casual, pana la cele mai elegante tinute, preferand sa aleaga rochiile in detrimentul pantalonilor deoarece considera ca accentueaza mult mai bine feminitatea.

 

"Nimic nu mi se pare nimic mai feminin decat o rochie. Nu exista lucru care sa puna in valoare corpul unei femei decat rochia", a spus vedeta.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Slabiciunea ei vestimentara

este reprezentata de pantofi si genti, considerand ca diferenta de pret enorma pentru un anumit articol asociat unui brand este data de calitatea produsului.

 

"Niciodata nu am dat si nu voi da foarte multi bani pe haine. In schimb, atunci cand vine vorba de pantofi sau genti, nu ma uit la bani. In dressing-ul meu regasesti cateva sute de perechi de pantofi, si scumpi (precum Christian Louboutin) dar si ieftini".

 

Andreea Mantea prezinta alaturi de Madalin Ionescu, emisiunea "WOWbiz", de luni pana joi, de la ora 22.15, la Kanal D.