Andreea Mantea nu-i mai cumpara jucarii lui David! “Fiul meu desface si strica tot ce prinde. In casa nu mai am nicio telecomanda” – Vezi de ce fug cateii si pisicile de baietel

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 22:26

Andreea Mantea e cu ochii pe fiul ei, David, ca pe butelie, atunci cand e acasa.

Nici bine nu a apucat sa se bucure ca a scapat de perioada in care fiului ei ii ieseau dintisorii si ca acum poate dormi linistita noaptea, ca David ii da “teroare” in alt sens. Andreea Mantea ne-a dezvaluit ca micutul in varsta de un an si cateva luni e pasionat sa desfaca pana la ultima bucatica orice obiect pe care pune mana.

“Am scapat de toata perioada maselutelor si a caninilor care imi mancau noptile si acum ma declar o mamica fericita pentru ca sunt odihnita, pentru ca dorm noaptea.

In schimb este… nu stiu cum sa-i spun, ce adjectiv sa folosesc, pentru ca el face asta din pura curiozitate… n-as putea sa ma supar pe el: darama tot, sparge tot, desface tot pana la ultima chichita. El nu se joaca cu jucariile, de foarte mult timp eu nu-i mai cumpar jucarii si nici nu vreau sa-I mai cumpar pana cand nu o sa-l vad pe el atras de acele jucarii.
El ia, efectiv, tot ce inseamna obiecte personale ale mele, ale mamei sau lucruri de prin casa.

Eu nu mai am telecomanda la televizor, de exemplu, pentru ca i-am data pana acum vreo 3-4 telecomenzi si pe toate le-a stricat. Si ma duc la televizor, apas cu degetul, ii dau drumul. Le-a desfacut pe toate, in mii de bucati. Telefonul meu este nou, dar in curand nu o sa mai functioneze pentru ca il va strica.

La un moment dat, cand au venit niste colegi la mine acasa, pentru a filma ceva, s-a napustit asupra camerei si a inceput sa traga de toate pe acolo. Desface tot pana la ultima bucatica. E doar curios, e varsta, e normal”, a declarat Andreea Mantea pentru WOWbiz.ro.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Aflati

mai multe detalii pe wowbiz.ro.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.