Andreea Mantea, precupeata pentru o zi, la “Nunta cu surprize”

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 26 oct 2020, 04:40

Andreea Mantea si-a pus basmaluta in cap si intrat in rolul unei precupete la filmarile pentru “Nunta cu suprize”, editia ce va fi difuzata sambata, 21 iulie, de la 20.30, la Kanal D.

In piata Progresul din Bucuresti s-a starnit agitatie mare in jurul unei tarabe, burdusita cu rosii, ardei si castraveti. Andreea Mantea negocia la sange legumele pe care trebuie sa le vanda in numar cat mai mare, intr-o zi torida de vara. Oamenii si-au dat branci sa vada minunea si sa poata cumpara ceva de la vedeta emisiunii “Nunta cu suprize”.

“Nu e usor sa-I convingi pe oameni ca legumele tale sunt cele mai frumoase si sanatoase, concurenta e puternica! Farmecul vanzatorului face diferenta J”, a spus Andreea Mantea.


In timp ce frumoasa vedeta in pielea unei precupete indarjite, intr-o piata aglomerata din Bucuresti, Cove, vizita imprejurimile orasului Rupea si se pregatea pentru o nunta ca in povesti. Simpaticul prezentator al emisiunii “Nunta cu suprize” a vizitat cetatea Rupea si nu a pierdut ocazia sa se fotografieze alaturi de cateva mandre imbracate, ca si el, in costume popular.

Aflati prin ce aventuri au mai trecut Andreea Mantea si Gabriel Coveseanu, urmarind o noua editie a emisiunii “Nunta cu suprize”, difuzata sambata, 21 iulie, de la 20.30,
la Kanal D.