Andreea Mantea, pregatiri intense pentru aniversarea lui David! Ce pretentii neasteptate are sarbatoritul si cum va reactiona mama sa, aflati luni, 31 mai, intr-o noua editie de senzatie "Trairi alaturi de Andreea Mantea", de la 23:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 28 mai 2021, 14:09
Andreea Mantea si David Foto(6)
Andreea Mantea are o relatie speciala cu fiul ei, David!
Sursa: Captură KANAL D

Andreea Mantea pune la cale o petrecere de pomina cu ocazia zilei de nastere a fiului ei! Aflati prin ce peripetii va trece vedeta pentru a-i organiza lui David cea mai frumoasa aniversare!

Andreea Mantea aduce in atentia publicului in fiecare zi de luni, de la ora 23:00, noi momente spectaculoase si emotionante din viata sa si a fiului ei, David, in cadrul emisiunii "Trairi alaturi de Andreea Mantea".

Telespectatorii au indragit din prima clipa formatul noii emisiuni realizate de Andreea Mantea la Kanal D si urmaresc in fiecare saptamana cu mare interes noile peripetii si situatii inedite prezentate de talentata vedeta, alaturi de micutul David.


Fie ca isi petrec timpul liber in casa recurgand la diverse activitati distractive sau educationale, fie ca strabat tara in cele mai frumoase destinatii, Andreea si David aduc mereu in prim plan trairi sincere si emotii izvorate din bucuria de fi impreuna pas cu pas, pe care le impartasesc cu drag telespectatorilor.

Andreea Mantea, pregatiri intense pentru aniversarea lui David!

Daca in editia precedenta a emisiunii "Trairi alaturi de Andreea Mantea", vedeta si fiul ei au calatorit in zona Iasului, acolo unde au descoperit locuri si oameni minunati cu povesti de

viata impresionante, in editia de luni, 31 mai 2021, Andreea Mantea pune la cale cea mai frumoasa petrecere cu ocazia zilei de nastere a lui David.

Vedeta ii va cere mai intai cateva pereri fiului ei, pentru a intelege ce anume isi doreste micutul in privinta petrecerii organizate de ziua sa de nastere. Ca orice copil, David isi doreste in primul rand un tort cu aspect inedit, care sa intruchipeze un dinozaur.

Insa ceea ce o va soca pe Andreea va fi o alta pretentie lansata de David, ca printre invitatii lui sa se numere neaparat trei prietene foarte bune pe care si le doreste alaturi la petrecerea sa.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Odata ce afla cateva dintre preferintele si pretentiile fiului sau, Andreea nu mai pierde timpul deloc si merge hotarata sa comande tortul. Si mai mult decat atat, vedeta va dori chiar sa participe la crearea tortului, care va fi unul de-a dreptul spectaculos.

Aflati prin ce momente de senzatie vor trece Andreea Mantea si fiul ei, David, in timpul pregatirilor pentru marea petrecere, luni, 31 mai, intr-o noua editie de pomina "Trairi alaturi de Andreea Mantea", de la ora 23:00, la Kanal D!

Citeste si: Andreea Mantea se confruntă cu o boală foarte rară. Vedeta trece prin clipe cumplite: „Mi-e foarte greu să vorbesc despre asta...”

Citeste si: Andreea Mantea, întâlnire cu Elena Merișoreanu! Urmărește "Trăiri alături de Andreea Mantea"