Când începe „Casa iubirii” cu Andreea Mantea, la Kanal D. Primele declarații despre noua emisiune

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 07 dec 2022, 04:20

Andreea Mantea, prezentatoare „Casa iubirii”

Sursa: instagram Andreea Mantea

Andreea Mantea readuce dragostea în fața telespectatorilor, ea fiind cea va prezenta emisiunea „Casa iubirii”, la Kanal D. Ce spune prezentatoarea TV despre noul show de televiziune?

Andreea Mantea revine pe micile ecrane cu o nouă emisiune care se anunță o adevărată experiență pentru telespectatorii Kanal D. Astfel, Andreea Mantea este prezentatoarea emisiunii „Casa iubirii”, care va începe în curând la Kanal D. Ce spune vedeta despre acest dating show impresionant și ce așteptări are?

Andreea Mantea, prezentatoarea emisiunii „Casa iubirii”: „Veți avea parte de o experiență cu totul nouă si foarte plăcută” 

Andreea Mantea va aduce din nou iubirea în casele românilor, prin intermediul emisiunii „Casa iubirii”. Vedeta va fi prezentatoarea show-ului de televiziune care va începe în curând la Kanal D și care le va da șansa concurenților să lupte pentru iubire și să își găsească sufletul pereche. Andreea Mantea este cea care le va ghida pașii concurenților, le va fi alături în cele mai frumoase momente, dar și atunci când vor întâmpina obstacole.

Citeste si: Andreea Mantea va fi prezentatoarea unui nou dating show produs de Kanal D: “Casa iubirii”!

Înainte ca noul show de televiziune să intre în casele telespectatorilor Kanal D, Andreea Mantea a mărturisit că este foarte emoționată, dar și fericită în același timp. Prezentatoarea emisiunii „Casa iubirii” promite un show cu adevărat special, plin de emoție, o experiență nouă și în care doar dragostea adevărată va conta.

„Sunt emoționată și fericită să fiu implicată în această emisiune care se anunță a fi una foarte frumoasă, „Casa iubirii”, și sunt convinsă că dumneavoastră, toți cei de acasă veți fi bucuroși să descoperiți niște oameni curați sufletește, care se vor afla lângă mine dintr-un motiv firesc și atât de important: să-și găsească dragostea. Vom rescrie modalitatea de a face reality show, veți avea parte de o experiență cu totul nouă si foarte plăcută, în fața micilor ecrane. Sunt

nerăbdătoare să trăiesc emoțiile uriașe la unison cu concurenții, iar pe dumneavoastră vă invit să fiți cu ochii pe noi în această nouă călătorie”, acestea sunt primele declarații ale Andreei Mantea, prezentatoarea emisiunii „Casa iubirii”.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Andreea Mantea a răbufnit după ce o fată i-a furat videoclipurile de pe TikTok: „Pe lângă faptul că este urât, e și ilegal”

„Casa iubirii”, un dating show impresionant. Când începe emisiunea la Kanal D?

Tinerii care sunt în căutarea marii iubiri au șansa să își găsească sufletul pereche în „Casa iubirii”, emisiunea care va face parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D. Este vorba despre un format complet nou, realizat integral de Kanal D. Emisiunea va fi prezentată de Andreea Mantea și va fi filmată în București, într-o locație cu adevărat specială.

Noua emisiune va fi difuzată în curând la Kanal D, aducând din nou dragostea adevărată și emoția în casele românilor. 

Citeste si: Andreea Mantea a izbucnit în plâns în direct: "Apare o persoană care te pune la pământ și calcă peste tine" Nimeni nu a știut ce s-a întâmplat în ultima perioadă cu vedeta TV

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.