Andreea Mantea, proba cântarului în platoul Teo Show! Iată câte kilograme are vedeta în prezent și cât de mult și-a propus să slăbească în următoarele două luni!

Author: Ana Filip
Actualizat: 11 ian 2022, 19:17
Foto(4)

Andreea Mantea se numără printre cele mai apreciate și admirate vedete de televiziune din România.

Prezentă în platoul Teo Show, la scurtă vreme după încheierea sărbătorile de iarnă, Andreea Mantea a revenit cu aceleași gânduri pe care le avea și la finalul anului trecut, când a mărturisit că își dorea să mai slăbească pentru a ajunge din nou la silueta mult râvnită.

Andreea Mantea, proba cântarului în platoul Teo Show! Iată câte kilograme are vedeta

Îndrăgita vedetă a acceptat la insistențele lui Bursucu să recurgă și la proba cântarului încă de cum a pășit în platoul emisiunii.

Fire directă și tranșantă, Andreea Mantea a decis să urce pe cantar și să arate tuturor câte kilograme are în prezent, fără să se sfiasca. Se pare că vedetă a ajuns la 66 de kilograme, după ce cu ceva vreme în urmă declara faptul că reușise să mai slăbească și avea de gând să continue cu înverșunare procesul de slăbire început cu câteva luni în urmă.

"Am început să merg la sala undeva și acolo am stricat cântarul oamenilor! Dacă îl aveți pe caiet eu zic că nu e bine! Stați să scot telefonul din buzunar că și asta cântărește! Eu am dat cântarul peste cap acolo unde merg la sala! Minte, că n-aveam cum să mă îngraș încă cincizeci de grame! Am 66! Aveam 66! Scopul meu este că în următoarele două luni să ajung înapoi la 52 de kilograme! Peste două luni de vedem aici cu 52 de kilograme, îmbrăcâtă!",

a spus Andreea Mantea.

În luna decembrie, Andreea Mantea a mărturisit că reușise să slăbească 10 kilograme în doar câteva săptămâni, fără să recurgă la prea mari eforturi, ci apelând doar la câteva secrete. Această a mers constant la sala de fitness și în plus a folosit mult suc de lămâie și ghimbir și chiar și zer de capra, care s-au dovedit a fi benefice.


Însă au urmat sărbătorile de iarnă, când vedetă a recunoscut că a lăsat oarecum deoparte toate procedurile de slăbit pentru a se bucură de mesele de sărbătoare alături de familia sa.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citeste si: Andreea Mantea a stârnit controverse în online când a apărut îmbrăcată cu rochia de Revelion: "Este evident că ai vreo 5 luni”

Întrebată de către Bursucu dacă decizia radicală de a slabi și mai mult a venit după ce s-a creat o adevărată isterie în mediul online, unde vedetă a postat imagini ce au fost aspru criticate de internauți, Andreea Mantea a răspuns că nu a plecat de la acele imagini, însă nici nu s-a simțit tocmai confortabil să fie criticată, sau că oamenii să interpreteze că ar fi din nou însărcinată.

"Nu de la poză asta a plecat totul, asta a fost așa o distracție! Nu mi-a venit să cred cât de răi sunt oamenii în ceea ce privește un om care este mai plinuț, atenție, că nu-s vreo grasă! M-a deranjat ușurință cu care se aruncă vorbele astea! Am spus că nu sunt însărcinată! Nu m-a certat nimeni! Ei doar aruncau cu un strop de venin!", a mai adăugat Andreea Mantea.

Citeste si: Andreea Mantea: “M-a dat peste cap complet. (…) Am plâns! Dar e un plâns eliberator”

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.