Andreea Mantea, propunere neașteptată pentru Ionuț: "Îți dau șansa să o iei pe Larisa și să pleci din Casa iubirii" Aflați ce decizie va lua concurentul, luni, 24 octombrie, într-o ediție palpitantă, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Author: Diana Tilă
Actualizat: 23 oct 2022, 20:00

Luni, 24 octombrie, va avea loc o nouă ediție incendiară “Casa iubirii”, la Kanal D.

Mâine, fanii emisiunii “Casa iubirii” vor avea parte de o nouă ediție incendiară. Andreea Mantea îi pace lui Ionuț o propunere neașteptată. Cum reacționează cocurentul?

Andreea Mantea, propunere neașteptată pentru Ionuț: "Îți dau șansa să o iei pe Larisa și să pleci din Casa iubirii" Aflați ce decizie va la concurentul

Telespectatorii au parte de ediții din ce în ce mai "picante".

Mâine ca fi o zi plină de picanterii, presărată cu multe momente tensionate.  

În cadrul ediției de mâine, concurenții au parte de o surpriză de proporții. Andreea Mantea îi propune lui Ionuț să părăsească emisiunea Casa Iubirii, fără clauză, împreună cu Larisa.

Andreea Mantea:  "Fără nicio clauză de respectat, fără nicio situație, fără nimic, îți dau șansa să o iei pe Larisa de mână și să pleci din Casa iubirii.

Vrei?"

Ionuț:" Da!"

Andrea Mantea:" Acum!"

Ionuț:" Da!"

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Andrea Mantea:  "Pleci?"

Ionuț:" Da!"

Andrea Mantea:  "Te rog!"

Mare le-a fost uimirea concurenților în clipă în care Ionuț s-a ridicat de pe canapea și a plecat. Oare va părăsi concurentul emisiunea Casa iubirii împreună cu Larisa? În ediția ne mâine vom afla ce decizie ia Larisa și dacă acceptă propunerea făcută de prezentatoarea emisiunii Andreea Mantea.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla în Casa Iubirii. Nu rata o nouă emisiune incendiară mâine! Show-ul de la Kanal D prezentat de Andreea Mantea le va aduce fanilor mai multe surprize în această ediție.

Ce se va mai întâmpla în Casa Iubirii poți afla în ediția de luni, 24 octombrie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?