Andreea Mantea, replică dură pe o rețea de socializare: ''Ah, bărbații ăștia''. Ce a apărut pe contul vedetei în urmă cu puțin timp

Autor: Madalina Maftei

Andreea Mantea a publicat pe o rețea de socializare un video în care face aluzie la faptul că bărbații nu înțeleg niciodată femeile. Iată ce a apărut pe contul de Instagram al vedetei.

Andreea Mantea, prezentatoarea reality-show-ului ”Casa Iubirii”, este extrem de activă în mediul online, acolo unde postează tot ce se întâmplă în viața ei. Urmăritorii s-au obișnuit cu stilul postărilor sale, drept urmare o iubesc și o apreciază pentru naturalețea ei.

Andreea Mantea, despre atitudinea bărbaților 

De-a lungul timpului, relațiile cu bărbații din viața ei au fost destul de controversate, motiv pentru care Andreea Mantea și-a ținut, în ultimii ani, după ce fiul ei s-a născut, viața amoroasă departe de ochii curioșilor.

Recent, pe pagina de Instagram, vedeta a postat mai multe filmulețe cu cei doi căței ai ei, o femelă și un mascul, care sunt foarte de iubiți de stăpâna lor. Extrem de bucuroși și fericiți că petrec un pic de timp cu stăpâna lor. Andreea Mantea i-a filmat în timp ce alergau prin curte, Maya, căci așa o cheamă pe cățelușă, părea dornică de joacă cu masculul, care nu înțelegea ce vrea de la el.

Vedeta a surprins momentul și a scris în dreptul imaginilor: ”Max nu o înțelege...Ah, bărbații ăștia''.

Andreea Mantea a făcut aluzie la faptul că bărbații, de obicei, nu prea înțeleg ce vor femeile, făcând comparație cu animalele sale de companie.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Grațiela și Radu, la un pas să fie descalificați: ”În acest moment pot să vă dau afara” Urmărește o ediție plină de suspans ”Casa Iubirii”, vineri, 3 iunie, de la ora 10:00 și de la 17:00, la Kanal D

De fiecare dată când are puțin timp liber de la filmări, Andreea Mantea se bucură de timpul petrecut alături de cei dragi, dar și de vietățile pe care le are în ograda ei.

Este bine cunoscut faptul că aceasta are, pe lângă căței și pisici, și găini, de care fiul ei, David, este extrem de atașat, ba chiar a avut mai multe divergențe pe tema asta cu el, pentru că își dorea să le țină în casă.

Andreea Mantea și-a educat fiul în așa fel în cât să fie foarte deschis către orice și i-a dezvoltat foarte mult înclinația spre a iubi animalele și tot ce îl înconjoară.

Citeste si: Motivul pentru care emisiunea lui Teo Trandafir nu mai apare pe Tv. Ce s-a întâmplat cu ''Teo Show''