Andreea Mantea s-a razbunat crunt pe Stefan Stan! "Parca imi vine sa pup porcul asta decat sa-l pup pe Stefan” Cum se inteleg cei doi  vedeti azi, la „Se striga darul”, de la 22.00, la Kanal  D

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 22:26

Andreea Mantea nu s-a dat in laturi de la a saruta un porc! In goana ei dupa zestrea miresei, dar si in febra competitiei cu Stefan Stan, indragita vedeta a ajuns in gospodaria unor oameni binevoitori, gata sa ofere pentru lada de zestre un porc.

Stefan Stan este in emisiunea din aceasta sambata partenerul Andreei Mantea, dupa ce a fost rugat de Bursucu sa-i tina locul pentru o zi in „aventura” nuntilor de la „Se striga darul””.

„Ma uit la el si ma gandesc...parca imi vine sa pup porcul asta decat sa-l pup pe Stefan”, a glumit Andreea privind animalul. Nu a stat mult pe ganduri si a trecut la pupat patrupedul pe ureche,  nu o data, ci de trei ori!

Razbunarea Andreei Mantea nu s-a oprit aici.

Ajunsi si ea, si Stefan in bucataria restaurantului, Andreea i-a facut fostului iubit o propunere de nerefuzat.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Vrei sa-ti dau eu ceva bun? Inchide ochii si deschide gura!” Chiar daca a incercat sa reziste tentatiei, Stefan a facut intocmai ce i-a propus Andreea Mantea.

Si s-a trezit cu un ardei iute intre dinti!

„Bursucule, ai avut dreptate! E o scorpie!!!”, a strigat victima. Nu ratati o editie foarte speciala cu Andreea Mantea si Stefan Stan, astazi la „Se striga darul”, de la ora 22:00, la Kanal D!