Andreea Mantea, sabotata de Cove? Uite in ce belele a intrat! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:38

Cand credea ca a trecut hopul si incepe noul sezon cu dreptul, Andreea Mantea s-a trezit in mijlocul haului, noaptea cautand drumul cel bun spre autostrada.

Cum noul sezon din Nunta cu surprize a inceput in forta, Andreea Mantea s-a gandit sa i-o ia inainte lui Cove si sa ajunga cu o zi mai devreme la Simleu Silvaniei, unde va avea loc nunta la care ea participa.

Zis si facut, numai ca noaptea a prins-o pe drum, de fapt pe un drum laturalnic, ales ca scurtatura de GPS si pe care Andreea l-a ascultat cu sfintenie.
Un inceput de iarna grea, cu promoroaca, luna plina si frig de crapa pietrele incat Andreei mai sa ii vina in minte blestemele lui Cove care au ajuns-o.

Dupa ce a inaintat barbateste pe scurtatura, Andreea a dat victorioasa in autostrada unde se si vedeau luminile oraselului de sus. Ajunsa in Simleu, Andreea s-a bucurat ca un copil de primii fulgi de nea, nemaivenindu-i sa intre in casa la Ciprian si Marcela, protagonistii nuntii care se cunosc de 7 ani, dar care au ales tocmai acum sa isi oficializeze relatia.


 

Taguri: