Andreea Mantea, schimbare spectaculoasa de look! Iata cum arata frumoasa vedeta cu noile gene!

Autor: D.I.

Andreea Mantea este una dintre cele mai frumoase si talentate prezentatoare TV din Romania.

De un an de zile Andreea Mantea se afla in Istanbul, unde filmeaza pentru show-ul "Puterea dragostei".

Andreea Mantea a marturisit in repetate randuri ca este indragostita pana peste cap si acest lucru se vede in fiecare fotografie pe care aceasta o posteaza pe contul ei de socializare, deorece emana fericire si implinire prin toti porii. Perioada frumoasa din viata sa se reflecta si in aspectul ei fizic.

Aceasta are mare grija de felul in care arata.

Citeste si: Andreea Mantea "jefuita", la nunta! “Au furat bradul!” Cum a reactionat vedeta cand a vazut ce s-a intamplat si cine a castigat competitia darurilor, aflati in aceasta seara, de la ora 20:00, la “Se striga darul”, la Kanal D!

Andreea Mantea poarta de mult timp gene false, si trebuie sa recunoastem ca ii sta foarte bine cu ele.

Vedeta nu renunta aproape niciodata la genele false si deja acestea au devenit semnatura ei.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Mariana de la "Puterea dragostei", surprinsa fara machiaj! Iata cum arata tenul indragitei concurente, cand nu se afla in fata camerelor de filmat!

Citeste si: Jador de la "Puterea dragostei", prima reactie dupa ce s-a confruntat din nou cu probleme grave de sanatate! "Sunt ingrijrat, stresat, trist, dezamagit si cel mai mult ma macina..." Iata ce dezvaluiri neasteptate a facut indragitul concurent fanilor sai!

Andreea Mantea are un ten de portelan si niste trasaturi foarte bine definite, care ies si mai bine in evidenta datorita genelor sale.
De curand, prezentatoarea TV a recurs din nou la o noua schimbare la nivelul genelor si nu a ezitat sa le impartaseasca acest lucru si fanilor sai din mediul virtual. Iata cum a fost surprinsa vedeta la salonul de infrumusetare:

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.