Andreea Mantea se confruntă cu o boală foarte rară. Vedeta trece prin clipe cumplite: „Mi-e foarte greu să vorbesc despre asta...”

Author: Ana Dinu
Cu ce boala se confrunta Andreea Mantea?
Sursa: Instagram

Andreea Mantea se confruntă cu probleme grave de sănătate, despre care a evitat să vorbească până acum. Vedeta suferă de o boală foarte rară, iar fanii au observat un detaliu ciudat la ea. De ce boală suferă prezentatoarea tv?

Urmăritorii Andreei Mantea au observat un detaliu ieșit din comun la aspectul său fizic, astfel vedeta nu a mai putut menține tăcerea și a vorbit pentru prima dată despre boala cu care se confruntă.

Andreea Mantea se confruntă cu o boală foarte rară

Urmăritorii din mediul online au remarcat un detaliu ciudat la frumoasa prezentatora. De curând, Andreea Mantea a postat pe contul său de Instagram o imagine în care pare însărcinată, astfel fanii vedetei au început să o întrebe dacă urmează să devină mămică pentru a doua oară.

Ei bine, prezentatoarea emisiunii ”Trăiri alături de Andreea Mantea” a rupt tăcerea și a vorbit în premieră despre boala cu care se confruntă. Boala de care suferă Andreea Mantea o face să pară însărcinată.

”Nu sunt însărcinată și mi-e greu să răspund tuturor celor care mă întreabă de ce am această burtică dacă nu sunt însărcinată. Mi-e greu să le explic afecțiunea cu care mă confrunt … pentru că este o afecțiune.

Nu este grăsimuță, șuncuță. Nici n-am vreo siluetă demnă de invidiat, dar câteodată se întâmplă să mă umflu. O alergie, o boală autoimună. E foarte mult de povestit…”
, a spus Andreea Mantea pe InstaStory.

Citeste si: Andreea Mantea, momente de senzatie intr-un colt de rai! Urmariti o noua editie captivanta "Trairi alaturi de Andreea Mantea", luni, 17 mai, de la ora 23:00, la Kanal D!

Frumoasa brunetă nu este însărcinată așa cu au crezut urmăritorii săi din mediul online, ci suferă de o boală autoimună, care uneori scapă de subcontrol și o face pe vedetă să arate ca și cum urmează să aducă pe lume un bebeluș.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Andreea Mantea nu a negat că își mai dorește încă un copil, însă consideră că totul va veni la momentul potrivit.

”Nu zic că nu-mi doresc să rămân însărcinată. Nu zic că nu mi-aș mai dori un bebe, doar că nu este momentul. Când o vrea Dumnezeu. Deocamdată, eu nu vreau, dar dacă aș fi însărcinată, nu aș ascunde acest lucru. N-ai cum să ascunzi o asemenea fericire”, a mai explicat vedeta.

În prezent, vedeta tv trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu un bărbat a cărui identitate nu a dezvăluit-o încă.

La capitolul iubire stau foarte bine din simplul motiv că pot să simt, să iubesc, iar intensitatea cu care eu trăiesc acest sentiment este extrem de mare. Mă declar un om fericit pentru că pot să simt iubire și să mă simt iubită la fel de intens” a declarat Andreea Mantea.

Citeste si: Andreea Mantea si David ajung in Iasi! Aflati ce surpriza vor intampina in frumoasa capitala a Moldovei, luni, 24 mai, intr-o noua editie inedita "Trairi alaturi de Andreea Mantea", de la 23:00, la Kanal D!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.