Andreea Mantea se pregatea sa faca anuntul, iar Madalin Ionescu nu a mai avut rabdare: "Esti insarcinata?" Bruneta a spus adevarul

Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 21 sep 2020, 16:40

Andreea l-a lasat masca pe Madalin Ionescu cand a spus ca vrea sa faca un anunt in contextul in care discutia anterioara era despre o sarcina. Prezentatorul s-a grabit sa o intrebe: "Esti insarcinata?". Bruneta a raspuns cu zambetul pe buze:

 

In urma cu o saptamana o echipa WoWbiz a mers la casa pe care Gigi becali le-a oferit-o. Nelu, Ana Maria si Radu nu erau acolo, insa de pe geam s-a putut observa dezastrul din bucatarie. oale cu mancare peste tot, vase nespalate si o scrumiera plina cu mucuri de tigara pe masa.
In exterior toate sticlele, cutiile, hainele, tot gunoiul a fost parasit in curte, langa casa lor.
"E oprit curentul ca trebuia sa platim 8 milioane de o saptamana. Copiii au iesit. Lumea ma face betiva, dar eu nu beau. De fumat fumez, beau o cafea, dar bautura nu beau. In casa e curat, atat ca nu e apa si nu e lumina", a spus mama cersetorilor de la Victoriei.
"E un dezastru total. Nu am cuvinte sa descriu ce e aici.
Mi se pare socant, groaznic. E distrus totul. Am gasit pana si absorbante in pat. Sertarul din bucatarie e rupt.  O tigara a fost stinsa de mocheta. Am facut aceasta casa cu foarte mari sacrificii. Ne asteptam sa pretuiasca aceasta casa, dar ei si-au batut joc de ea", au spus vechii proprietari ai casei pe car Gigi Becali le-a cumparat-o fratilor cersetori.
Urmareste materialul video din casa cumparata de Gigi Becali!

" Nu, Madalin, nu sunt insarcinata, cu toate ca am vazut niste stiri pe tema asta.

vreau doar sa le multumesc mamicilor care mi-au scris pe pagina mea de Facebook. Mi-au dat acolo tot feluri de sfaturi pentru David ca era nelinistit din cauza dintisorilor. Am folosit cea cu felia de lamaie, cu felia de lamaie sa-i frec gingia si a crapat si a iesit un dintisor si urmeaza al doilea", a spus Andreea Mantea la WoWbiz.


Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Urmareste aici materialul video!

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.