Andreea Mantea, secretul unei siluete de invidiat. Vedeta respectă cu sfințenie acest obicei: „Am un amestec”

Autor: Diana Bostan

Andreea Mantea

Sursa: Instagram: Andreea Mantea

Andreea Mantea a dezvăluit secretul siluetei sale de invidiat. Vedeta Kanal D se află într-o formă de zile mari, lucru observat și de fanii săi. Iată ce a declarat prezentatoarea emisiunii ”Casa iubirii”!

Într-un interviu acordat pentru Wownews, Andreea Mantea a vorbit despre trucurile la care apelează pentru a avea o siluetă de invidiat, da și pentru a se simți plină de energie. Vedeta Kanal D a recunoscut faptul că este o pofticioasă, motiv pentru care trebuie să facă un efort în plus pentru a-și păstra silueta și tonusul.

Andreea Mantea a dezvăluit secretul unei siluete de invidiat

Andreea Mantea, cunoscuta vedetă de la Kanal D, a dezvăluit recent în cadrul unui interviu pentru Wownews că nu are un secret specific pentru silueta sa. Întrebată despre cum reușește să își mențină forma fizică, Andreea a declarat că se bazează pe o serie de experimente și rutine pe care le-a adoptat de-a lungul timpului, fără a se concentra pe o metodă anume.

Citește și: Andreea Mantea a făcut anunțul mult așteptat în Gală! Cine este favoritul acestei săptămâni

Andreea a explicat că încearcă diverse ceaiuri, suplimente și regimuri alimentare, inclusiv salate și alte tipuri de mâncare. Ea a menționat că încearcă tot ce aude că ar putea funcționa, chiar dacă aceste experimente îi provoacă uneori iritații sau alergii.

„N-am un secret, nu știu. M-a întrebat cineva mai devreme și cred că am spus stresul. Nu am un secret anume, eu le încerc pe toate.

Ceaiuri suplimente, salate, mâncare. Tot ce aud că ar funcționa, încerc și eu. Mă mai trezesc cu tot felul de iritații, alergii, probleme, dar pe mine nu mă interesează. Eu vreau să le experimentez pe toate pe pielea mea pentru că sunt curioasă”, a spus Andreea Mantea, pentru Wownews.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Vedeta este de părere că și stresul joacă un rol important

În ceea ce privește rutina ei zilnică, Andreea a subliniat că bea foarte mult ceai, având un amestec special pe care îl pune în apă dimineața, adăugând puțină sare pentru hidratare. În plus, își personalizează apa cu diverse arome precum salvie, rozmarin și castravete.

Deși susține că aceste obiceiuri funcționează bine pentru organismul ei, Andreea nu are o rețetă fixă și mănâncă și multe "prostii" din cauza poftei de mâncare. 

Citește și: Andreea Mantea aruncă bomba în „Casa iubirii”! „Din nou aflăm lucruri în online despre concurenții noștri”. Aflați despre cine este vorba în episodul de duminică, 23 iunie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

„Nu am o rețetă anume, beau foarte mult ceai, de toate felurile. Am un amestec, îl pun dimineața în apă cu puțină sare, să mă hidratez foarte bine cu mineralele respective.

Și-mi mai pun în altă sticlă salvie, rozmarin, castravete, cum vreau eu să aibă apa respectivă aroma. Funcționează foarte bine asupra organismului, mănânc și foarte multe prostii pentru că sunt pofticioasă și trebuie să vin și cu un alt aport”, a mai spus Andreea Mantea.

Andreea a recunoscut că stresul joacă un rol major în menținerea greutății sale. Ea a descris cum agitația zilnică, de la pregătirea copilului pentru școală până la gestionarea dramelor și problemelor zilnice, contribuie la silueta sa actuală.

„Abia s-a terminat școală, de acum încolo o să mă îngraș. Au fost teste la final de an, în fiecare dimineață trezit, gătit, drame, probleme, situații. Mă implic foarte mult și mă agit foarte mult.”, a mărturisit vedeta Kanal D pentru Wownews.

 


O nouă ediție incendiară “Casa iubirii” a avut loc astăzi, 29 iunie, la Kanal D. Alexandra a luat o decizie care i-a lăsat fără cuvinte pe băieți.