Andreea Mantea şi-a găsit soţ la Giurgiu

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 10:22

Andreea Mantea, moderatoarea emisiunii „Nuntă cu surprize” de la Kanal D, şi-a găsit "soţ", la Giurgiu.

După ce a mâncat toate turtele şi a încercat să prindă toate buchetele de mireasă, focoasa brunetă se pare că şi-a găsit naşul!

Invitată cu echipa emisiunii la

o nuntă în judeţul Giurgiu, Andreea a fost luată cu asalt de nuntaşi, apoi a început distracţia de dinaintea nunţii. Vedeta şi întreaga echipă a emisiunii au avut parte de momente speciale: au fost la pescuit, s-au plimbat cu vaporaşul pe sub Podul Prieteniei, reuşind să pătrundă „fraudulos” în spaţiul bulgăresc.  

Românul este petrecăreţ, iar giurgiuvenii au confirmat din plin acest lucru! După pescuit şi plimbat cu vaporaşul, nuntaşii s-au gândit că miresei i-ai prinde bine puţină adrenalină, aşa că au furat-o cu ATV-ul.


Andreea Mantea s-a ţinut toată ziua de ghiduşii, iar când a încercat să îi fenteze pe localnici, vrând să fure nişte porumb, a fost surprinsă de un rrom care apoi a defilat cu ea la braţ pe uliţă, strigând sus şi tare că şi-a găsit mireasă.

Nu rataţi „Nuntă cu surprize” cu Andreea Mantea şi Gabriel Coveşeanu, în fiecare sâmbătă de la 20:30, la Kanal D!

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”

 

Taguri:

Culiță Sterp a avut parte de o întâmplare neobișnuită în timpul unei călătorii în Austria. Iată cum a ajuns artistul să plătească 320 de euro pentru o simplă apă.