Andreea Mantea și-a ieșit din minți când a văzut cu ce a venit stilistul la ea în cabină: "Este absolut îngrozitor!"

Autor: Alice Popescu

Andreea Mantea si-a dat stilistul de gol

Sursa: Instagram

Prezentatoarea TV s-a ingrozit cand si-a vazut stilistul cum si-a facut aparitia in cabina ei in care se pregateste inaintea show-ului Casa Iubirii.

Andreea Mantea a filmat întreagă scena cu stilistul personal care o ajuta în alegerea ținutelor pentru show-ul matrimonial Casa Iubirii. Vedeta a ținut să precizeze faptul că nu este prima data când bărbatul face acest lucru și de data aceasta nu a mai putut să îl ierte, așa că a pus pe InstaStory pas cu pas fiecare mișcare a celui care îi este sfătuitor în materie de ținute.

Citeste si: De ce ar fi venit, de fapt, Kinga la Casa Iubirii! Nicolas aruncă vorbe grele despre una din cele mai controversate concurente din reality-ul matrimonial

Andreea Mantea si-a certat stilistul

De altfel, Andreea Mantea a recunoscut în exclusivitate pentru kanald.ro faptul că este pentru prima data când se lasă pe mana unui stilist când vine vorba de haine și că niciodată nu a mai făcut asta pentru un show TV: "Pentru prima data în viață mea, mi-am propus să accept

un stilist în totalitate. Am zis că este cel mai potrivit pentru aceasta schimbare."  

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

I-am promis încă de ieri că o să fac asta.

L-am amenințat, l-am avertizat așa că mă văd nevoita să fac asta pentru că a venit într-un animit fel la mine. Este absolut îngrozitor, am înțeles, nu i-am cerut multe. Nu vreau să vina cu punga de Dolce la mine, cu punga de Valentino. Dar să vii cu punga asta. Fuge de mine și încearcă să se ascundă, dar nu este niciun fel de problema. Vă prezint stilistul meu, ia uitați cum vine la mine.
Bine că nu mi-ai adus praz în ea. Dar ce ai acolo? Dar ce e în cutie? Ce rochie e?
, a conchis Andreea Mantea într-o nota foarte amuzanta.

Andreea Mantea isi petrece cele mai multe ore pe platourile de filmare de la Casa Iubirii

Citeste si: Dezvăluirea momentului despre Alex Bobicioiu, iubitul Siminei Loica: "Ar trebui să se intereseze de copilul lui întăi!"

Este pentru prima data când Andreea Mantea filmează în cabina ei deoarece vedeta a recunoscut în exclusivitate pentru kanald.ro faptul că nu a vrut să arate până acum unde își petrece cele mai multe ore deoarece era încă în curs de amenajare, însă este foarte încântată de locul în care sta deoarece este că un apartament.

 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.