Andreea Mantea și-a învățat fiul să-i facă injecții cu adrenalină. Vedeta se confruntă cu alergii severe: ”Umblu cu pastilele după mine”

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 18 ian 2023, 11:30

Andreea Mantea și-a învățat fiul să-i facă injecții cu adrenalină. Vedeta se confruntă cu alergii severe: ”Umblu cu pastilele după mine”

Sursa: Instagram Andreea Mantea

Andreea Mantea a dezvăluit, într-un interviu, că și-a învățat fiul cum să-i administreze injecțiile cu adrenalină, în cazul unui șoc anafilactic.

Prezentatoarea show-ului Casa Iubirii se confruntă cu alergii severe, iar din această cauză trebuie să fie atentă la ce alimente consumă. Recent, Andreea Mantea a dezvăluit, într-un interviu, că l-a învățat pe fiul ei, David, cum să-i administreze injecțiile cu adrenalină. 

Andreea Mantea:"Umblu cu pastilele după mine"

Andreea Mantea a mărturisit că suferă de alergii sistemice, iar acest lucru o determină să umble în permanență la ea cu tratamentul recomandat de medic.

Prezentatoarea reality-ului Casa Iubirii a declarat că nu pleacă de acasă fără geanta cu pastile sau injecții cu epinefrină, o substanță folosită pentru pacienții cu anafilaxie, care dezvoltă reacții alergice severe. 

Aceasta l-a învățat și pe David, fiul ei de 7 ani, cum să-i administreze serul:  "Umblu cu pastilele după mine și cu pen-ul de epinefrină (n.r. – injecție de adrenalină folosită ca tratament de primă linie pentru pacienții cu anafilaxie).

L-am învățat și pe David să le facă."
, a declarat Andreea Mantea, pentru ego.ro.

Citeste si: Prima eliminare din “Casa iubirii”! Cine este noua concurentă care a intrat astăzi în competiția dragostei?

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

David o moștenește pe mama sa: ” Are și el alergii la multe alimente”

Vedeta a dezvăluit că nu este singura din familie care se confruntă cu aceste alergii severe. David, fiul ei, se pare că a moștenit-o, motiv pentru care are parte de multe restricții alimentare:  "El mă moștenește, din păcate. Are și el alergii la multe alimente. Ne omoară chimicalele. Am devenit și foarte alergică la multe lucruri și atunci cumva este un stil de viață sănătos.

Eu oricum nu mai puteam să mănânc multe alimente. Am avut niște probleme de sănătate cu splina și îmi era greu să mănânc, a fost foarte greu. Nu mai pot mânca nimic din ce îmi plăcea foarte mult.", a adăugat Andreea Mantea.

Citeste si: Robert a dat-o rapid uitării pe Bianca! Tânărul îi face deja ochi dulci Nataliei, noua concurentă. Cum au fost surprinși cei doi

 

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.