Andreea Mantea și-a pus fanii pe jar. Mesajul transmis de vedetă în toiul nopții: ”Felul în care te porți”

Author: Madalina Maftei

Andreea Mantea și-a pus fanii pe jar

Sursa: Instagram Andreea Mantea

Andreea Mantea și-a surprins fanii cu un mesaj neașteptat în toiul nopții. Ce le-a transmis vedeta internauților?

Andreea Mantea este una dintre cele mai îndrăgite prezențe de la TV. Aceasta a reușit să ajungă la sufletul publicului și s-a făcut remarcată cu ajutorul carismei și empatiei. Prezentatoarea emisiunii ”Casa Iubirii” este urmărită într-un număr foarte mare de fani pe rețelele de socializare, motiv pentru care și ea este foarte activă.

Ce mesaj le-a transmis Andreea Mantea fanilor săi

Andreea Mantea iubește naturalețea și sinceritatea, de aceea vedeta le-a explicat tot timpul internauților că trebuie să fie ei întotdeauna și să nu încerce să pară ceea ce nu sunt.

Astfel, prezentatoarea TV postează tot timpul pe contul său de Instagram, la story, tot felul de mesaje motivaționale.

Seara trecută, vedeta a postat pe story o imagine cu un mesaj profund, care a stârnit discuții. Fanii sunt obișnuiți cu astfel de mesaje din partea brunetei, astfel nu au de ce să se îngrijoreze când postează astfel de lucruri, căci sunt perfect normale.

”Frumusețea ta este felul în care te porți”, este mesajul pe care Andreea Mantea l-a postat pe story, semn că frumusețea unui om este dată de caracterul pe care îl are.

Citeste si: Adrian, culisele unei despărțiri planificate pas cu pas de fosta iubită, Bianca. Ce discuție a avut tânăra cu mama concurentului eliminat

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

De ce Andreea Mantea nu poartă bijuterii de la mama ei

Andreea Mantea a dezvăluit că este o persană superstițioasă și crede foarte mult în energii.

"Eu sunt foarte superstițioasă. De mica am crescut așa. Am simțit încă de la momentul în care am pășit aici energia buna a locului. Este un spatiu foarte plăcut!,"  a spus Andreea Mantea pentru  kanald.ro

Totodată, vedeta a mai mărturisit că bijuteriile cu valoare sentimentală o încarcă foarte tare.

"Știi cât de mult mă încarca o bijuterie care are o valoare sentimentala?! Pe unele am ajuns să nu le mai port. Am un lănțișor de la mama, niste cercei mai valoroși pe care nu pot să le port. Depinde și de moment.

Îmi fuge gândul doar la ea și mă distrage, dar într-o forma fantastica. Le țin undeva în cutie. Nu stiu, e foarte ciudat. Daca le cumpăr eu, mă gândesc strict la ce am nevoie și îmi da o alta stare. Îmi place în acest moment un anume inel pe care îl și port mereu. Are o piatra energetica și are o anumită însemnătate pentru mine. Sunt niste lucruri pe care vreau să le țin pentru mine.
Trebuie să mă atragă și să mă facă să îmi doresc să le port
a declarat Andreea Mantea pentru  kanald.ro.

Citeste si: Adrian, adevărul despre problemele de sănătate cu care se confruntă! Fostul concurent a dezvăluit cum a încercat Bianca să întoarcă acest aspect în favoarea ei