Andreea Mantea si Bursucu, aventura la malul mari

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 22:17

Incepand de maine, 27 august, emisiunea „Se striga darul” va fi difuzata in fiecare sambata, de la ora 22:00.

In editia de maine seara a emisiunii „Se striga darul”, Andreea si Bursucu ajung pe litoral pe sub apa, costumati corespunzator, in scafandri.

De aceasta data sunt cautatori de, nu pentru ei, ci pentru cuplul care tocmai urmeaza sa se casatoreasca. Roxana si Cosmin sunt doi tineri nabadaiosi, a caror relaţia a fost presarata cu tot felul de conflicte de-a lungul timpului, insa dragostea lor a invins in cele din urma.

Şi asa cum era de asteptat, dupa o dragoste nebuna urmeaza o nunta pe masura!

Andreea Mantea si Bursucu fac totul pentru a umple cuferele cu zestre ale mirilor si orice persoana binevoitoare de pe plaja poate contribui la asta, chiar daca nu ii cunoaste pe miri. Pur si simplu, pentru un weekend, cei doi simpatici prezentatori acapareaza litoralul cu energia lor si nu uita nicio clipa sa se distreze!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Plimbari

cu vaporul, baie de multime, aventuri in tunelul groazei sau curse cu masinile, nimic nu lipseste in aceasta calatorie plina de neprevazut la malul marii.

Nu pierdeti maine seara, de la ora 22:00, o noua editie incendiara „Se striga darul”, cu Andreea Mantea si Bursucu, la Kanal D!

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.