Andreea Mantea si Cristina Cioran s-au aliat impotriva lui Liviu Varciu! Nu rata editia 100 a emisiunii "Roata Norocului"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 aug 2021, 19:00

Joi, 25 aprilie, incepand cu ora 20.00, Liviu Varciu si colega sa, Ana Maria Barnoschi va invita la o editie aniversara a emisiunii “Roata norocului”.

Roata norocului ” implineste astazi 100 de editii iar vedetele Kanal D, Andreea Mantea si Cristina Cioran fac echipa cu indragitul cantaret Vali Vijelie, intr-un show care se anunta a fi incendiar.
 

Andreea Mantea, prezentatoarea show-ului “ WOWBiz ” si Cristina Cioran, prezentatoarea emisiunii “Draga mea prietena”,i-au tinut isonul lui Liviu Varciu pe tot parcursul editiei, si l-au tachinat ori de cate ori au avut ocazia.

 

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/ed2-a9d3a303c2e6bda318a819ac3b1b875e.jpg 

Andreea Mantea face furori atunci cand intra triumfator in platoul emisiunii, ignorandu-l complet pe Liviu Varciu. Acesta nu si-a aratat calitatile de gentleman si a lasat-o pe Andreea sa coboare singura treptele dar, vazand ca este ignorat, Liviu a luat-o, la propriu.
 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

“Nu ai vazut ce tocuri mari am? Atunci cand ai observat ca ma apropii de trepte trebuia sa vii si sa ma tii de mana” ,i-a reprosat Andreea Mantea.
 

Orlando alimenteaza distractia cand interpreteaza rolul unui batranel haios, in varsta de 100 de ani, iar Liviu Varciu este socat de vestimentatia Anei Maria: “Nu spune niciun cuvant ca sa nu imi spulberi visul acesta care s-a implinit, in sfarsit…!” ,ii

declara Liviu.
 

La ce pedepse au fost supuse vedetele, ce boacane a mai facut Ana Maria, si de ce  surprize au avut parte invitatii, aflati astazi, 25 aprilie, incepand cu ora 20.00, la “ Roata norocului ”, cu Liviu Varciu si Ana Maria Barnoschi.