Andreea Mantea și David, dezastru în bucătărie! Nu ratați o noua ediție de senzație, “Trăiri alături de Andreea Mantea”, LUNI, 8 februarie de la 22:30, la Kanal D

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 03 feb 2021, 13:25
Andreea Mantea și David, dezastru în bucătărie!

Andreea Mantea și David vă dau întâlnire într-o nouă aventură și lunea viitoare, de la ora 22:30, într-o nouă ediție "Trăiri alături de Andreea Mantea".

Andreea Mantea aduce în atenția telespectatorilor în fiecare săptămână, cele mai inedite întâmplări din viața ei și a lui David în reality show-ul "Trăiri alături de Andreea Mantea".

În fiecare zi de luni, de la ora 22:30, cei de acasă pot urmări în fața micilor ecrane întâmplări extraordinare din viața Andreei Mantea și a fiului ei, David.

Andreea și David petrec majoritatea timpului împreună, fac o mulțime de lucruri interesante și se bucură de timpul prețios petrecut împreună. 

Fie că se află acasă, alături de membri ai familiei și prieteni, sau este surprinsa în diverse momente importante din viata sa, Andreea Matea împărtășește publicului momente inedite din viața ei.

Andreea Mantea și David, dezastru în bucătărie!

În ediția de luni, 8 februarie, a emisiunii "Trairi alaturi de Andreea Mantea", îndrăgita prezentatoare TV le va împărtăși telespectatorilor câteva momente petrecute în viața sa de curând.

Andreea Mantea și David dau lovitura în bucătărie. Bruneta vrea să pregătească clătite, iar David se oferă să o ajute așa cum face de obicei, când vine vorba de gătit. În timp ce Andreea dă câteva telefoane pentru a afla cum se fac clătitele, David își face de cap în bucătărie. Începe să arunce cu făină în Bia, iar un adevărat dezastru se produce.

O adevărată nebunie se dezlanțuie în bucătăria Andreei Mantea, fiul ei se ține numai de șotii și distruge totul în jurlul lui, nu trebuie să ratați această ediție incendiară.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Pandemia va lua sfârșit în 2021? Carmen Hara a făcut dezvăluiri incredibile în emisiunea ”Trăiri alături de Andreea Mantea”: ”Covidul este făcut de noi...”!

După peripețiile prin care au trecut în bucătărie, Andreea se pregătește să meargă să-și viziteze prietenii de la Kanal D.

Aceasta este invitată în emisiunea lui Teo și a lui Bursucu, unde a făcut destăinuiri incredbile. 

Au loc momente emoționante, Bianca Comănici începe să plângă când o vede pe Andreea și o îmbrățișează, semn că i-a fost foarte dor de ea. Colegii o întâmpină cu flori, au loc momente de ne uitat, pe care le puteți urmări într-o nouă ediție, lunea viitoare, în "Trairi alaturi de Andreea Mantea", de la 22:30, la Kanal D.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.