Andreea Mantea si David, noi peripetii la munte! Nu ratati o noua editie de senzatie, “Trairi alaturi de Andreea Mantea”, LUNI, 1 februarie, de la 22:30, la Kanal D!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 28 ian 2021, 17:25
Andreea Mantea si David Foto(6)
Andreea Mantea alaturi de fiul ei, David, peripetii de neuitat la munte!

Andreea Mantea si David va asteapta cu noi momente de senzatie si lunea viitoare, de la ora 22:30, intr-o noua editie "Trairi alaturi de Andreea Mantea"!

Andreea Mantea, aduce saptamanal in atentia telespectatorilor un reality show de senzatie, “Trairi alaturi de Andreea Mantea”.

În fiecare zi de luni, de la ora 22:30, cei de acasa pot urmări in fata micilor ecrane ce s-a mai întâmplat nou în viața Andreei Mantea și a fiului ei, David. Cei doi își petrec majoritatea timpului împreună, fac o mulțime de lucruri interesante, si se bucura de timpul pretios petrecut impreuna.


Fie ca se afla acasa, alaturi de membri ai familiei si prieteni, sau este surprinsa in diverse momente importante din viata sa, activitati profesionale sau de relaxare, Andreea Mantea ofera fanilor sai numerosi adevarate felii de viata.

Indragita vedeta traieste mari emotii de fiecare data cand le impartaseste fanilor sai momente din culisele vietii sale. Aceasta asteapta cu nerabdare intalnirea cu publicul din intreaga tara, in fiecare saptamana, pentru a le impartasi tot ceea ce i s-a mai intamplat in ultima vreme. Bucuria

este coplesitoare si datorita faptului ca in multe dintre situatiile expuse telespectatorilor se afla si micutul David, fiul Andreei Mantea, in varsta de 5 ani, care surprinde de fiecare data cu inteligenta sa uluitoare.

Andreea Mantea si David, peripetii de neuitat la munte, intr-un peisaj de iarna spectaculos!

Si in editia de luni, 25 ianuarie, a emisiunii "Trairi alaturi de Andreea Mantea", indragita prezentatoare TV le va impartasi telespectatorilor cateva momente petrecute in viata sa de curand.

Andreea Mantea si fiul ei, David merg la munte pentru a se bucura de zapada si de noi peripetii si locuri incantatoare. Acestia ajung intr-un peisaj de poveste, unde mai intai se vor aventura pe partie, spre marea bucurie a micutului David.

Dupa momentele petrecute la sanius Andreea si fiul ei ajung si in parcul de distractii, unde David este extrem de incantat de dinozaurii gigantici.

Vedeta se bucura asemenea unui copil de toate jocurile si activitatile din parc, pentru a-i face pe plac fiului ei, care este vizibil fascinat de tot ceea ce traieste.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Tot in editia urmatoare a emisiunii Trairi alaturi de Andreea Mantea, vedeta decide ca e momentul ca la inceput de an sa afle ce anume ii rezerva viitorul si recurge la o interesanta discutie prin video call cu renumita Carmen Harra, care ii spune cateva previziuni inedite pentru anul 2021.

Nu ratati cele mai frumoase momente la munte ale Andreei Mantea alaturi de David, dar si ce dezvaluiri inedite ii va face Carmen Harra, luni, 1 februarie, de la ora 22:30, la Kanal D!

Citeste si: Andreea Mantea, în lacrimi după ce și-a făcut testul Covid-19! Prezentatoare TV a fost surprinsă de rezultatul final: "Mi-a fost frică să îmi fac..."

Citeste si: Andreea Mantea, adevărul despre o noua sarcină! Ce a spus prezentatoarea TV despre al doilea copil

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.