Andreea Mantea si fiul ei, in hohote de plans: "Nu cred c-o mai doare acum!" David a fost de nestapanit

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 25 nov 2020, 08:01
Andreea Mantea si David plang neincetat
Sursa: Captură KANAL D

Andreea Mantea si fiul ei, David, trec printr-un moment dureros, iar cei doi simt nevoie sa isi descarce sufletul.

Intr-un nou episiod "Trairi alaturi de Andreea Mantea", cei doi au parte de un moment dureros cand se hotarasc spre binele familiei, dar si spre al vecinilor sa taie salcia din curte. Desi David pare cel puternic la inceput, incurajandu-si mama, micutul cedeaza cand o vede cu lacirmi in ochi si spune printre hohote de plans ca i-au luat prietena. "Uite, ii curge sange!", a adaugat David in momentul in car ei-a vazut radacinile copacului.

Citeste si: Andreea Mantea învață pilates de la Lavinia Pârva. Cum a fost surprinsă frumoasa prezentatoare: „Dați-vă!”

Andreea Mantea si fiul ei, David, sufera cumplit dupa copacul taiat

Andreea este si ea vizibil afectata ca salcia care avea 11 ani, este doborata la pamant. Vedeta incearca sa se abtina, insa izbucneste si ea in lacrimi alaturi de David.

Chiar daca incearca sa-l consoleze si ii promite ca vor planta alti pomi care sa cresca impreuna cu el, David nu se lasa convins si o intreaba daca pe salcie a durut-o cand a taiat-o sau daca i-a curs sange.

"Tu ai venit sa ma imbarbatezi pe mine si plangi tu? O sa plantam alta! Va creste odata cu tine! O s-o plantam tot acolo! Ea a avea 11 ani! Crezi ca s-a suparat pe noi? Cateodata in viata trebuie sa iei astfel de decizii!", a spus Andreea.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Andreea Mantea, dezvaluiri neasteptate din culisele relatiei cu iubitul ei! Iata ce i-a marturisit vedeta Elenei Merisoreanu!

Andreea Mantea i-a promis fiului ei ca-i va planta alt copaci in curte

Andreea Mantea a fost plecată o bună perioadă de timp din Turcia, unde a locuit impreuna cu fiul ei, David. Anul acesta, indragita vedeta a decis ca e vremea sa faca o schimbare importanta in viata sa profesionala, pentru a putea sa se dedice mai mult familiei sale.

Andreea Mantea a revenit cu emotii pe micile ecrane, alaturi de fiul ei, David, intr-o emisiune de suflet, "Trairi alaturii de Andreea Mantea", in care le ofera fanilor sai bucati inedite din viata sa de zi cu zi, emotii, situatii diverse, ritualuri de frumusete, activitati casnice, calatorii, dar si intalniri memorabile cu oameni cu povesti impresionante, in fiecare luni, de la ora 23:15, la Kanal D!

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.