Andreea Mantea si Mihai Mitoseru au ajuns sa vanda branza la margine de strada! Cum s-a ajuns aici? Afla in editia de azi a emisiunii "Se striga darul", de la ora 20.00, la Kanal D

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 07 oct 2017, 10:07

Andreea Mantea si Mihai Mitoseru colinda tara in lung si in lat cu emisiunea “Se striga darul”, difuzata in fiecare sambata, de la ora 20:00, la Kanal D!

Si in editia difuzata in aceasta seara, cei doi prezentatori le vor aduce in casa telespectatorilor traditiile si povestile fabuloase ale mirilor, din cele mai frumoase locuri din tara.

 

 

Ajunsi la Marginimea Sibiului, in comuna Jina, cunoscuta pentru traditia oieritului, cei doi prezentatori se pun deja pe treaba si se iau la “intrecere” inca de la inceput. Telespectatorii ii vor putea urmari pe acestia imbracati in straie populare, in postura de vanzatori de branza, la taraba, chiar pe marginea drumului din comuna.

Si cum concurenta este acerba, tarabele improvizate se afla la cativa metri departare una de cealalta.

 

Imediat, strategiile anticoncurentiale ies la iveala.

“Normal ca iti permiti sa mananci din branza, daca o vinzi la pretul ala! Ai venit sa strici piata aici?”, spune Andreea Mantea, invatandu-l tehnicile de vanzare pe colegul ei de emisiune si avertizandu-l in acelasi timp ca pretul produselor sale este cu mult sub media pietei din zona respectiva.

 

 

La ce consens au ajuns cei doi vanzatori ambulanti de branza veti putea afla urmarind editia de astazi a emisiunii “Se striga darul!”, difuzata la ora 20:00, la Kanal D!

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.