Andreea Mantea si Stefan Stan la un pas sa redevina iubiti! Prezentatoarea TV a venit la "Teo Show" pentru a lamuri zvonurile care au circulat in ultimele zile, despre posibila impacare cu fostul ei iubit

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:26

Andreea Mantea a povestit ce cursa i-a intins Bursucu la "Se striga darul" si prin ce peripetii a trecut alaturi de Stefan Stan.

Extrem de suparata pe Bursucu, Andreea Mantea a venit sa elucideze misterul posibilei relatii cu Stefan Stan, despre care s-a speculat in presa in ultimele zile.

Aceasta a marturisit ca nu a stiut nimic despre ce avea sa ii pregateasca colegul ei si ca s-a trezit pur si simplu cu fostul ei iubit la emisiunea "Se striga darul", in calitate de inlocuitor al lui Bursucu.

"Bursucu nu imi vrea binele! Deci sa ne intelegem, hai sa lamurim un lucru: cum din toti barbatii de pe lumea asta l-ai ales tocmai pe el? Din toti
barbatii de pe lumea asta l-a ales pe ala care mi-a facut cel mai mare...",
a spus Andreea Mantea.

Pe de alta parte, Stefan Stan nu s-a lasat mai prejos si a intrat in direct, prin telefon in cadrul emisiunii, pentru a-i da replica Andreei Mantea, despre care a afirmat ca este din ne in ce mai rea si necrutatoare cand vine vorba despre aventurile lui cu alte femei.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Iti  multumesc mult, Bursucu, pentru sansa asta si pentru oportunitatea asta de a fi alaturi de Andreea si sper ca nu te-am facut de ras! Andreea, eu vorbesc mereu ce trebuie si atat cat trebuie si sunt si foarte sincer!

Ar trebui sa-ti schimbi numele in Mantea Scorpia! Bursucu, ai avut dreptate este o scorpie!", a replicat Stefan.

Vizibil deranjata de spusele fostului ei iubit, Andreea Mantea a riostat dandu-i acestuia  replica dura: "Stefan ar trebui sa porti chiloti de tabla, ca sa nu mai iasa anumite lucruri, sa nu te mai deschida toate, intelegeti?", a spus Andreea.

Cei doi fosti iubiti nu au cedat presiunilor venite din partea prezentatorilor si nu au dezvaluit ce s-a intamplat intre ei la filmari, insa misterul va fi elucidat in aceasta seara, de la ora 22:00, la

"Se striga darul".

 

Taguri: