Andreea Mantea si Victor Slav si-au facut de cap la sala de sport! Prezentatorii WOWBiz si-au lucrat unul altuia..."patratelele" de pe abdomen! Imaginile sunt fabuloase!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 20 iun 2017, 10:10

Victor Slav a acceptat provocarea propusa de Andreea Mantea, in prima lui saptamana la WOWbiz, si anume, sa mearga impreuna la sala pentru a-l ajuta sa isi recapete patratelele de pe abdomen.

Iar pregatirile au inceput inca de dimineata, de la primele ore ale diminetii. In timp ce Victor isi facea bagajul in liniste, pentru ca micuta Sofia sa nu se trezeasca, Andreea si-a facut incalzirea acasa, impreuna cu baietelul ei, David.

"Eu nu inteleg. Cum adica ma ajuti sa fac patratele, cand tu nu ai patratele? Pe bune? "Bestiuta" are patratatele si "Frumosul" nu are? Nu merge asa!", i-a raspuns Victor.

"La ochii ei. Nu...la fundul ei", i-a raspuns Victor.
De la posterior au trecut la pectorali, acolo unde Victor s-a dovedit a fi expert! "Draga mea, asta este un exercitiu de intins la piept. Adica impingi greutatea de la piept. Acest exercitiu iti mareste pectoralii. Ai dori asa ceva? Dar, nu ti-l recomanda sincer".

Dupa cateva reprize de exercitii si calorii arse, Andreea Mantea si-a "ispitit" colegul de emisiune cu...o
binemeritata portie de mici!

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.






















 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.