Andreea Mantea, surpriza, in direct, de ziua ei! Indragita prezentatoare s-a emotionat pana la lacrimi! Ce dorinte si-a pus la implinirea celor 30 de ani

Editor: Silviu Bunea Autor: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 22:23

Frumoasa prezentatoare s-a emotionat pana la lacrimi cand, la 12:00 noaptea, colegii i-au cantat "La multi ani!"

"Sunt 30 de ani, 31 de trandafiri Este foarte frumos. Macar din partea colegilor sa primesc si eu trandafiri. Nu am cand sa fac petrecere. Mi-am dorit din tot sufletul meu, mie nu-mi plac petrecerile de ziua mea, dar cum am facut 30 de ani, o varsta rotunda, am zis  macar acum sa fac o petrecere.


De luni pana joi sunt aici, iar in weekend-uri la nunti, cand sa fac petrecere? Imi doresc sa fie David sanatos, sa nu mai aiba nicio durere pentru ca simt ca nu mai rezist psihic cateodata.
Masele mi-au nenorocit viata. E groaznic ce mi se intampla, iar caninii dor mai tare decat maselele. A doua dorinta e ca eu sa fiu sanatoasa ca sa pot sa am grija de el si a treia dorinta nu se zice, ramane ascunsa", a spus Andreea Mantea. (sursa wowbiz.ro)

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.