Andreea Mantea trece prin momente dificile! Ce se întâmplă în casa vedetei! „Sunt în bucătărie! Ies din parchet”

Author: Ana Filip
Actualizat: 20 mai 2022, 20:44
Andreea Mantea Foto(4)

Andreea Mantea, in platoul Teo Show

Sursa: Captură KANAL D

Andreea Mantea a făcut mărturisiri incredibile în platoul Teo Show despre ceea ce i se întâmplă în casă în care locuiește alături de fiul ei, David.

Andreea Mantea este una dintre cele mai apreciate vedete din România și obișnuiește să le împărtășească fanilor ei multe de lucrurile care i se întâmplă. De această dată îndrăgită prezentatoare TV a povestit în platoul Teo Show că trece prin momente dificile deoarece i se întâmplă ceva foarte ciudat în propria sa locuință.

Andreea Mantea trece prin momente dificile! Ce se întâmplă în casa vedetei

Invitată în platoul Teo Show, Andreea Mantea a făcut mărturisiri uluitoare despre faptul că din luna martie, după ultima ninsoare, se confruntă cu o problema destul de gravă în propria ei casă. Mirosul plăcut al felului de mâncare pregătit de Bella a determinat-o pe Andree Mantea să îi mărturisească lui Teo Trandafir faptul că a slăbit foarte mult încât unele haine îi sunt deja foarte largi și este tare mândră că a reușit să ajungă la greutatea dorită după multe eforturi.

Citeste si: Andreea Mantea, mesaj neașteptat la primele ore ale dimineții. Ce le-a transmis vedeta internauților:”Este în propriile mâini”

Deși pe plan personal a declarat că trece printr-o perioadă mai liniștită, Andreea Mantea a dezvăluit că în propria ei casă nu este deloc liniște deoarece încă din luna martie se confruntă cu apariția deranjantă a unor furnici.

Vedetă a mărturisit că a recurs la diverse metode în încercarea disperată de a scapă de furnicile care i-au invadat bucătăria și curtea casei, însă în ciuda tuturor eforturilor insectele nu au dispărut ci s-au tot înmulțit și continuă să-i dea bătăi de cap.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

„Dacă scot o bucățică de orice fel de mâncare, nu, ai să razi dacă e ceva plin de e-uri să știi că nu vin! Nu știu, pun ceva, orice, o

bucățică de cărniță și o pun acolo uite așa se face un rânduleț de furnici! Ele au venit în prima faza la început mie îmi era un pic milă de ele, pentru că erau micuțe, acușica după ultima ninsoare, pe 12 martie și după a început să se mai încălzească și au început să vină! Ia, uite vin și ele la căldură, vorbeam cu ele, le urmăream, hai să văd unde se duc, unde o fi căsuța lor! Căsuța lor cred că este mai mare decât casă mea cu totul! Și cred că e așa o ramificație întreagă sub casă noastră!
Sunt în bucătărie, deci ies din parchet și au roș, au făcut o găurică de zici că sunt termite! Mi-a fost milă! Eu nu omor niciun fel de insectă!"
, a spus Andreea Mantea.

Citeste si: Ce face Andreea Mantea în miez de noapte, atunci când toată lumea doarme. Fanii s-au crucit